Salarisprofs

Volg het unieke PPP

Het Payroll Professional Program is voor mensen die alles uit zichzelf willen halen en een toekomst als payroll professional ambiëren. Het programma volg je gratis en is voor nieuwe collega's van Salarisprofs.

De baan die hoort bij het PPP 

Wat is het Payroll Professional Program?

Het is een intensief, leerzaam en leuk traject waarin je binnen een jaar wordt klaargestoomd tot payroll professional.

  • Trainingen volgen
  • Start met collega’s dit traject
  • Leren in de praktijk
  • Senior collega als coach
  • Iedere maand ontwikkeldagen

 

Voor wie is het PPP?

Heb je enkele jaren ervaring als payroll- of HR-administrator? Wil jij je binnen korte tijd op een prettige manier ontwikkelen tot professional?

Met dit programma bieden we je een traject aan waarin je met collega’s alles leert over het vak en jezelf ontwikkelt tot de beste professional die je zijn kunt. Met oog voor ieders wensen en capaciteiten.

 

Uitdagende onderdelen

  1. Drie dagen, twee overnachtingen, afgezonderd in de bossen jezelf ontwikkelen, de wereld van payroll begrijpen, kennis opdoen en collega’s leren kennen.
  2. Iedere maand een dagdeel waarin je ervaringen deelt met collega’s en nieuwe vaardigheden en kennis opdoet tijdens trainingen
  3. Een werkplek om ervaring op te doen in de praktijk
  4. Je eigen dagelijkse coach (senior collega)
  5. Volgen van reguliere payroll-trainingen

 

start van het PPP

Op een mooie plek in de bossen bij Zeist ben je drie dagen afgezonderd van de buitenwereld. Iedere dag ontvang je trainingen van meerdere docenten. Op het gebied van international payroll, loonadministratie en skills die je nodig hebt als professional.

We wisselen de lessen af met actieve werkvormen en teambuilding oefeningen. Hiernaast is er uiteraard voldoende ruimte voor ontspanning.

Ontwikkelingsdagen
Eens per maand kom je terug met iedereen die heeft deelgenomen aan het PPP. Je deelt ervaringen en ontvangt trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en payroll-kennis en -vaardigheden.

Training in de praktijk
Je eerste werkplek(ken) zijn speciaal uitgezocht om je maximaal te ondersteunen in je training. Je kunt zo wennen aan de payroll praktijk en nieuw opgedane kennis toepassen.

Eigen coach
Salarisprofs heeft meer dan 25 senior payroll professionals in dienst. Ze weten als geen ander hoe je omgaat met payroll in de praktijk. Je word gekoppeld aan één van deze rotten in het vak en hebt zo een kort lijntje met jouw persoonlijke coach.

Reguliere trainingen
We organiseren ieder jaar meer dan 30 trainingen van PDL en VPS tot teambuilding en international payroll. Afgestemd op jouw kennis en wensen volg je ieder jaar één of meerdere trainingen.

We werken met je samen om je de beste payroll professional te laten zijn die je zijn kunt! Ontdek je mogelijkheden en ontdek de wereld!

De baan die hoort bij het PPP

 

 

Vacatures

Cookie-instellingen