Salarisprofs

Vacatures Salarisadministratie en Payroll

Salarisprofs en Sint werken samen

Een geweldig cadeau van Salarisprofs en sint,
voor een ieder die het salarisvak bemint.
Ze slaan de handen ineen voor een droombaan voor jou.
Dus kijk naar onze vacatures, heel erg gauw.

Vacatures met een feestelijk rood randje

 Digitaal sollicitatiegesprek werkt goed, soms zelfs beter

In de tijd van corona staan we niet stil, want de wensen en behoeften van salarisadministrateurs blijven ongewijzigd. De veranderde situatie laat veel van ons nadenken over ons leven of we lopen tegen zaken aan waardoor de wens tot verandering nadrukkelijker op de voorgrond komt.

Een andere baan is voor velen een wens die je niet afgeremd wil zien door welke situatie ook. Dit hoeft gelukkig ook niet, want digitale sollocitatiegesprekken werken goed en soms zelfs beter! Wij leren je kennen vanuit je thuissituatie wat een extra diepte geeft aan het gesprek. Jij zit er vaak meer op je gemak wat het gesprek enkel ten goede komt. Daarnaast is het inplannen ook nog eens eenvoudiger, omdat afstand geen issue is.

Een digitaal gesprek is misschien laagdrempelliger voor je om jezelf ook eens te oriënteren: wat is er mogelijk, hoe lig je qua CV in de markt, hoe stem je jouw capaciteiten af op je wensen en mogelijkheden?

Kortom, je bent welkom om direct te reageren op één van onze mooie vacatures, maar ook voor een oriënterend gesprek.

Horen we snel van je?

Reageer op één van onze vacatures

Of bel ons

088-1716680


 

Hoe helpt Salarisprofs de salarisprofessionals in Nederland bij de volgende carrièrestap?

De mooiste vacatures binnen salarisadministratie vind je bij Salarisprofs. We zijn jaren lang dé partner voor het samenbrengen van kandidaten met vacatures. Wij begeleiden je graag in je loopbaan als specialist in salarisadministratie. We doen dit door de ideale match te maken tussen jouw cv en vacatures. We hebben altijd meerdere vacatures voor salarisadministrateurs en payroll specialisten.

De vacatures op het gebied van salarisadministratie waarin wij bemiddelen zijn van medior salarisadministrateur tot international payroll consultant en teamleider salarisadministratie.

Bij Salarisprofs zijn we altijd op zoek naar senior salarisprofessionals die het verschil maken bij onze klanten. Of het nu voor vast of interim is. Bij ons begint het niet alleen met een openstaande vacature, maar ook met de wensen die jij hebt. Waar wil je over een aantal jaar staan? Wat daagt jou uit? Waar wil je nog beter in worden?

We zoeken altijd naar de beste mensen voor de beste vacatures in de markt. Dus ben je op zoek naar je volgende droombaan? Bij Salarisprofs vinden we samen jouw perfecte job.

naar alle vacaturesSenior Salarisadministrateur / Payroll Specialist

De Senior Salarisadministrateur is een echte professional die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Deze houdt je bij op het niveau van wetgeving en jurisprudentie. Binnen organisaties doorziet de senior salarisadministrateur snel processen en stel je snel orde op zaken in hectische situaties.

Je bent als Senior Salarisadministrateur zelfstandig verantwoordelijk voor alle aspecten van de salarisadministratie. Hierbij adviseer je op basis van deskundigheid op het gebied van loonheffingen, pensioen- en personeelsverzekeringen en salarissystemen en kom je met verbetervoorstellen. Je bent in staat om het salarisproces in een organisatie te definiëren en te (her)inrichten.

Als Senior Salarisadministrateur / Payroll Specialist heb je HBO werk- en denkniveau, ben je in het bezit van je VPS (Vakopleiding Payroll Services) diploma en heb je minimaal 8 jaar werkervaring.

Vacature senior salarisadministrateur

 

Medior Salarisadministrateur

Als Medior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de salarisadministratie van de medewerkers. Hierbij verwerk je salarismutaties met betrekking tot instroom, doorstroom en uitstroom, verwerk je de urenregistratie en ben je eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Je werkt met geautomatiseerde personeels- en sarissystemen. Je hebt een afgeronde MBO opleiding, aangevuld met het Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en minimaal 3 jaar werkervaring in de salarisadministratie.

International Payroll Specialist

De International Payroll Specialist weet alles van grensoverschrijdende arbeid. Je hebt uitstekende kennis van alle regelingen rondom expats en impats en weet deze in een internationale setting toe te passen. Zowel in de uitvoering als in een adviserende rol naar de eigen organisatie of naar klanten. Als International Payroll Specialist kun je ook te maken krijgen met het opzetten, uitvoeren, beheren en controleren van salarisadministraties van buitenlandse vestigingen. Hierbij ben je vanuit jouw kennis en ervaring van internationale payroll eerste aanspreekpunt voor payroll providers, HR Business Partners en/of HR Administratie in Nederland of in andere landen.
Als International Payroll Specialist heb je HBO werk- en denkniveau en uitstekende kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving. Daarnaast heb je door opleiding en door ervaring veel kennis van alle regelgeving rondom grensoverschrijdende arbeid.

Coördinator Salarisadministratie / Teamleider Salarisadministratie

De Coördinator of Teamleider Salarisadministratie geeft de dagelijkse leiding aan een team binnen een grote organisatie of fungeert als spil tussen de manager en de uitvoerende werknemers. Je bent gewend te werken in een hectische en dynamische omgeving. Als Coördinator of Teamleider stuur je het team of de afdeling inhoudelijk aan. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van het beleid van de Manager Salarisadministratie of de Manager Payroll. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de lijnmanagers. Je adviseert de Manager Salarisadministratie over het salarisbeleid en het afdelingsbeleid.
Als Coördinator Salarisadministratie / Teamleider Salarisadministratie heb je HBO werk- en denkniveau, ben je in het bezit van je VPS (Vakopleiding Payroll Services) diploma en heb leidinggevende ervaring.

Manager Salarisadministratie

De Manager Salarisadministratie geeft leiding aan een team van Salarisadministrateurs. Je beschikt over de nodige inhoudelijke vakkennis alsmede aantoonbare management vaardigheden. Je bent daarbij in staat om orde op zaken te stellen in hectische omgevingen en grip te krijgen op processen. De Manager Salarisadministratie is eindverantwoordelijk voor alle processen binnen de salarisafdeling. Naast het inhoudelijke proces ben je als Manager Salarisadministratie ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en het niveau van de afdeling. Je ontwikkelt het lange en middenlange termijn beleid voor de afdeling en stemt deze af op het meerjarenplan van de organisatie.
Als Manager Salarisadministratie heb je een afgeronde HBO of WO opleiding aangevuld met opleidingen op het gebied van salarisadministratie en meerdere jaren ervaring als eindverantwoordelijk manager.

Vacatures

Cookie-instellingen