Salarisprofs

Training Presenteren met vertrouwen

Krijg je al klamme handen en word nerveus van de gedachte van een presentatie? Het stress niveau stijgt, weet ik nog wel wat ik moet zeggen en wat als de groep niet naar me wilt luisteren? Presenteren is en uitdaging voor velen. Tijdens deze training gaan we opzoek naar jouw presentatie stijl waarbij je authenticiteit en vertrouwen uitstraalt.

Aanmelden training Presenteren met vertrouwen

Doel

Presenteren is een kunst op zich. Verschillende bekende en onbekende personen gaan op het podium staan en het lijkt alsof ze met alle zelfvertrouwen spreken. Wat maakt hun een goede spreker? We gaan ons verdiepen waaruit een goede presentatie bestaat. Is het de inhoud, de spreker of het verhaal dat de spreker vertelt belangrijk? Wat kunnen wij van hen leren en welke stappen kan ik zetten om met vertrouwen te gaan presenteren?

Doelgroep

Wil jij met vertrouwen een presentatie kunnen geven en je boodschap helder kunnen overbrengen, dan is deze training voor jou! Natuurlijk verdwijnen niet alle zenuwen als sneeuw voor de zon, maar we gaan wel aan de slag met het vertrouwen krijgen om voor een groep te staan en jezelf zo voor te bereiden dat je met een goed gevoel gaat presenteren.

Inhoud

Tijdens de training gaan we aan de hand van concrete stappen een presentatie opbouwen. Wat is je doel van de presentatie en welke informatie hoort daarbij? Informatie zoeken en rangschikken in hoofd- en bijzaken is belangrijk en zorgt voor de structuur van je presentatie.

Als houvast, gaan we aan de slag met het maken van een Powerpoint. De informatie die hierin wordt gezet is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Vandaar dat we ook naar de opmaak van de presentatie gaan kijken.
Daarnaast gaan we onderzoeken wat jouw presentatiestijl is. Bij wat voor soort presentatie voel jij je het prettigst? Als je jouw persoonlijke stijl weet te vinden dan krijg je daar vertrouwen in en vertrouwen voel van binnen en straal je uit.
Neem je eigen casus mee, dit maakt de training helemaal toegespitst op jouw praktijk. Van deze casus heb je aan het einde van de dag een presentatie!

Na deze training: 

  •  Weet je hoe een presentatie is opgebouwd.
  • Kan je informatie zoeken die een goede invulling geeft voor jouw presentatie.
  • Kan je helder en vanuit een context een presentatie opbouwen.
  • Ken je jouw presentatiestijl waarin jij je prettig voelt.
  • Sta je met meer vertrouwen voor een groep te spreken.

Trainer

Irene de Bruijn heeft na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen in het bedrijfsleven gewerkt in de vakgebieden marketingcommunicatie en evenementen. Sinds 2010 doceert en traint zij studenten en professionals. Dit doet ze op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast geeft ze ook vakgerichte trainingen op het gebied van marketing, communicatie en evenementenorganisatie.
Ze is dagelijks bezig met het omgaan met taal en effectief communiceren in zowel woord als geschrift.

Informatie

PE punten: 98 punten
Datum: 28 maart 2019
9.30 – 17.00 uur (ontvangst vanaf 9.00 uur)
Meidoornkade 22, 3992 AE Houten
€375 (incl lesmateriaal en lunch, excl btw)

De Algemene voorwaarden kenniscentrum zijn van toepassing op de training Presenteren met vertrouwen
Vacatures

Ideale werving en selectie voor de salarisadministratie

 

Al 10 jaar lang dé partner binnen salarisadministratie

Met opleidingen helpen we salarisprocessen te verbeteren

Cookie-instellingen