Salarisprofs

Salarisprofs

15 jaar_FEEST!

Op 1 juli 2020 vierden we ons 15-jarige bestaan: aangepast, maar niet minder feestelijk.

Bedankt allemaal voor 15 jaar vertrouwen, loyaliteit, plezier en passie. Bedankt lieve collega's, opdrachtgevers, cursisten en kandidaten.

Kijk snel naar hoe we het hebben gevierd

 

Ons Manifest

Wij houden van het salarisvak.
Als je het ons vraagt: het mooiste vak van de wereld.
Zonder een ervaren salarisprofessional ben je nergens.

Salarisprofessionals zorgen dat BV Nederland werkt.
Daarom komen wij op voor hun belangen.
Zo zorgen we ervoor dat ze nog beter in hun vak worden.
En we helpen onze kandidaten aan de beste banen in de markt.


Of het nu over een kandidaat of een vacature gaat.
Wij gaan voor kwaliteit.
Daarom werken we alleen met de beste senior mensen uit het vak.
Mensen die net zo bevlogen zijn als wij.
Mensen die zich met trots een salarisprof noemen.


Ook aan de slag met Salarisprofs?
Wij staan voor je klaar.
Met de beste professionals en uitdagendste vacatures.
Of het nu voor vast of interim is.
Eén ding is zeker.


SALARISPROFS
Dat betaalt zich uit.

We ♥ Salarisadministratie

We houden van het salarisvak. Logisch, want het is het mooiste vak in de wereld. En dat mag iedereen weten!

We willen niet alleen dat de wereld onze passie kent, maar ook dat meer mensen onze liefde voor het vak delen. En dat iedereen het belang van salarisadministratie kent en onderkent. Wij willen dat iedere salarisadministrateur samen met ons van de daken schreeuwt I SALARISADMINISTRATIE!

Want dat je salarisadministrateur bent, is iets om trots op te zijn. Daarom zetten we het salarisvak en alle salarisadministrateurs op een voetstuk.

... en roepen: (te pas en te onpas) WE   SALARISADMINISTRATIE!

Wat doet Salarisprofs

Wij brengen Professionele Salarisadministrateurs en opdrachtgevers samen op het gebied van salarisadministratie aan de ene kant en adviesvragen en vacatures aan de andere kant. We doen dit met onze detachering, consultancy en werving en selectie.
Dus, ben jij op zoek naar gekwalificeerde salarisadministrateurs? Wij weten deze voor je te vinden en brengen de samenwerking tot stand!

Salarisadministrateurs

Door onze specialisatie en succesratio zijn we hét Detachering, Werving en Selectie en Opleidingen salarisadministratie bureau op het gebied van salarisadministratie. Met veel toewijding begeleiden we salarisadministrateurs van medior en senior tot teamleider en manager in hun loopbaan. We doen dit door de behoeften die zij hebben binnen hun functie, in te blijven vullen. De ideale match van vandaag is namelijk niet altijd over drie of vijf jaar nog steeds de ideale match.
Door de focus die we leggen op het belang van de kandidaat, ontvang je als werkgever goed gemotiveerde kandidaten met de juiste match. En dat werkt!

 

Wie is Salarisprofs

In 2005 startten we met Detachering van professionals in salarisadministratie. We hebben hierin steeds een sterke focus gehouden. Wel hebben we onze dienstverlening uitgebreid met Werving en Selectie en onze Opleidingen salarisadministratie.

Passie voor het vak salarisadministratie

Al onze collega’s hebben een passie voor het vak. Ze hebben ruim voldoende ervaring om op iedere klus binnen salarisadministratie succesvol ingezet te kunnen worden.

Bij ons staat deskundigheid hoog in het vaandel. Salarisadministratie is een specialistisch vakgebied. Kleine fouten kunnen grote gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat een salarisadministrateur precies weet wat hij doet. Onze kennis bepaalt onze kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn er van overtuigd dat voor een gezonde relatie, betrokkenheid en daadkracht onontbeerlijk zijn. Het gaat altijd om meer dan de omkaderde taak of het project die uitgevoerd worden. Daarbij is salarisadministratie vooral een vakgebied van ‘doen’. Aanpakken en doorpakken!

 

Werken bij Salarisprofs

Werken bij of voor Salarisprofs betekent jezelf ontwikkelen, vooruit komen, nieuwe uitdagingen aangaan, beter worden in je vak.

Plezier hebben in je werk, geeft energie en zorgt ervoor dat je successen behaalt. Plezier beleven aan je werk is daarom bij Salarisprofs een must!

Bekijk hier wat jouw toekomstige collega's over Salarisprofs zeggen>> Werken bij Salarisprofs

Word jij onze nieuwe collega? Reageer op één van onze Vacatures of stuur een open sollicitatie.

 

Salarisprofs is als zelfstandige onderneming onderdeel van de ManpowerGroup.

Vacatures
Vacatures
inZuid-Holland
inRegio Rotterdam
inHoofddorp
inLandelijk

Cookie-instellingen