Salarisprofs

Salarisadministrateur wordt Salarisadviseur

De rol van de salarisadministrateur verandert steeds meer naar die van salarisadviseur. Die trend is ingezet met de komst van MSS (Manager Self Service) en ESS (Employee Self Service). Hierdoor zijn de administratieve taken van de salarisadministrateur geleidelijk afgenomen. De ‘stoffige’, al 25 jaar in dienst zijnde salarisadministrateur in een kantoor zonder ramen is aan het verdwijnen. Maar sterft daarmee het vak uit? Integendeel! Het vak wordt uitdagender dan ooit.

Kennis en kunde salarisadviseur

De salarisadviseur zet zijn kennis in op uitdagende terreinen zoals fiscaliteiten, sociale verzekeringen, pensioenen en werknemersverzekeringen. De specialist in salarisadministratie adviseert o.a.:

Het management over contracten m.b.t. werknemersverzekeringen en pensioenen.
De administratieve dienstverlening van derden.
Medewerkers over de gevolgen van de keuzes van het management op dit gebied.
Daarnaast kan de salarisadviseur de gevolgen inzichtelijk maken en de risico’s benoemen. Hiermee is de ‘nieuwe salarisadministrateur’ een onmisbare schakel binnen de organisatie.

Salarisadviseurs

De salarisadministrateurs van Salarisprofs zijn intern en extern opgeleid om de nieuwe rol van salarisadviseur te vervullen. Zij lopen voorop in de ontwikkelingen in de salarisadministratie en zijn de salarisadministrateurs van de toekomst. Salarisadviseurs van Salarisprofs beschikken over de volgende competenties:

Uitstekende communicatieve en consultatieve vaardigheden.
Adviesvaardigheden (o.a. belangen afwegen en overtuigingskracht).
(Project)managementvaardigheden (o.a. taken delegeren, overzicht bewaken).

Wil jij een senior Salarisadviseur worden?

Al doende leert men ... en daarom bieden we professionals met nóg meer potentie graag de ruimte zich volledig te ontwikkelen. Gebruik al je kwaliteiten en competenties, want dat maakt je als mens compleet en als professional van toegevoegde waarde.

Wil jij dé salarisspecialist zijn waar veel organisaties op wachten? Dan komen we graag met je in gesprek ... word jij onze nieuwe collega?

088 - 090 90 10

 

Vacatures

Cookie-instellingen