Salarisprofs

Salaris Blog

Maurits de Bruin31-10-2020 13:53
Eind 2019 kwam Réka Palfalvi samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.
blog_image:article_salari_16041513795f9d6853bcb06.png:end_blog_image Meer vertrouwen door specialisatie
Réka was HR- en Payroll consultant en specialiseerde zich hier in international payroll. Het HR-vakgebied heeft ze dus achtergelaten in Hongarije, met soms een klein beetje spijt. “Ik mis heel soms HR wel, maar ik kreeg er een fantastische specialisatie voor terug. Dit is goed voor me, want ik voel me hierdoor meer een professional.”
Ze haalt voldoening uit het specialiseren....
Lees meer
125bekeken
Geen reacties
Categorie: Salarisprofs
Maurits de Bruin29-07-2020 15:19
De stap van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol met veel klantcontact bij een accountantskantoor, was voor Nancy geen grote stap. Achteraf bezien is het alsof ze al die jaren aan het voorbereiden was voor haar huidige functie.

Het vak geleerd in de zorg
Nancy Koetsier had geen plezier meer in haar administratieve rol op de backoffice. Haar manager adviseerde een meer uitdagende rol. Die vond ze in de zorg en zo leerde ze het salarisadministratie-vak. Ze moest hiervoor wel haar PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) behalen. Nu is extra inspanning en studeren voor Nancy geen probleem en ze greep...
Lees meer
300bekeken
Geen reacties
Categorie: Ontdek de wereld
Joeri Denekamp8-04-2020 15:00
Je doet enorm veel ervaring op; zo leer je diverse organisaties en hun werkwijze kennen en je maakt veel systemen eigen. Door het zien van deze vele ‘keukentjes’ kom je er snel achter wat bij je past en waar jouw kracht ligt.

Jouw ontwikkeling staat centraal bij Salarisprofs en dat gaat in een hoog tempo. Je krijgt verschillende verhalen en werkwijzen mee van tal van professionals binnen het vak die werkzaam zijn bij de meest uiteenlopende organisaties. Je leert om te gaan met diverse culturen, reageert flexibel op veranderde situaties en staat open voor nieuwe uitdagingen, iedere keer weer.

Salarisprofs...
Lees meer
795bekeken
Geen reacties
Bron; Rijksoverheid1-04-2020 12:00
Door de uitbraak van het Corona-virus heeft een groot deel van de Nederlandse ondernemers beroep gedaan op de werktijdsverkorting. Om werkgevers beter financieel te ondersteunen heeft het kabinet besloten om een nieuwe regeling in het leven te roepen. Het Noodfonds overbrugging werkgelegenheid (NOW).

Werktijdverkorting regeling
Het is vanaf nu niet meer mogelijk om een werktijdverkorting regeling aan te vragen. Indien u al een vergunning heeft ontvangen voor de werktijdverkorting blijft deze van kracht. Als u deze na de 6 weken periode wilt verlengen, moet u wel gebruik maken van de nieuwe regeling. Als u werktijdverkorting heeft aangevraagd maar hier nog...
Lees meer
551bekeken
Geen reacties
Lonneke Jansen25-03-2020 13:19
Ik ben Lonneke (45) en woon met mijn vriend en zoon van 10 jaar in Nijmegen. Sinds mei 2017 werk ik als consultant Werving en Selectie bij Salarisprofs. Sinds oktober 2019 als senior consultant W&S, wat inhoudt dat ik eindverantwoordelijk ben voor het team W&S. Van 2009 tot 2010 was ik ook werkzaam bij Salarisprofs als accountmanager, na een uitstapje van 7 jaar ben ik weer teruggekomen.

Ik ontmoette Esther van der Born (directeur Salarisprofs) op een seminar en toen is het contact ontstaan. Ik had meteen een goed gevoel bij de organisatie en de collega's. Bij Salarisprofs kan ik...
Lees meer
653bekeken
Geen reacties
Categorie: Ontdek de wereld
Joeri Denekamp25-03-2020 10:03
27 jaar, wat een leeftijd. Al bijna 30 en dan word je echt volwassen (zeggen ze). Er wordt van je verwacht dat je gaat na denken over het kopen van een huis of hoe je carrière er over vijf jaar uitziet. Terwijl ik toch nog graag die gave wereldreis zou willen maken, voordat ik een vaste baan heb of rekening moet houden met andere verantwoordelijkheden.

Toen Salarisprofs mij drie maanden geleden vroeg om The Next Generation (ja, zo word je genoemd als je geboren bent tussen 1980 en 2000) te bereiken, heb ik die uitdaging met beide handen aangepakt. Je...
Lees meer
679bekeken
Geen reacties
Categorie: Ontdek de wereld
AD - David en Arjan18-02-2020 13:45
Dat je van reizen gelukkig wordt, zal geen nieuws voor je zijn. Waarom proppen anders elke zomervakantie zoveel mensen hun halve huishouden plus de hond en de tent van de buren in een achterbak op weg naar de Côte d’Azur? Waarom vliegen backpackers en babyboomers voor idiote bedragen naar Thaise stranden om daar hetzelfde bier te drinken en dezelfde bitterballen te eten als thuis? Waarom worden we van reizen gelukkig? En, belangrijker, moet je daarvoor per se op reis? Dat er voor de hand liggende redenen zijn om lekker weg te gaan, snappen we. Eindelijk even niks doen. Mooie dingen zien...
Lees meer
573bekeken
Geen reacties
Categorie: Ontdek de wereld
Verkenjegeest.com18-02-2020 10:46
Veel mensen denken dat de comfortzone bestaat uit al die aangename situaties die ons omringen en ons plezier brengen in het leven. Dit is echter helemaal niet zo. De comfortzone bestaat uit alle situaties, goed en slecht, waaraan we al gewend zijn geraakt en die onze routine opmaken. Die routine, hoe aangenaam deze ook mag zijn, zorgt ervoor dat we het vermijden om de dingen in twijfel te trekken, kritisch na te denken en beslissingen te nemen. Dit is het enige comfort dat het ons eigenlijk biedt: het gemak van daadloos bewegen. De comfortzone is als een bubbel waarmee we onszelf...
Lees meer
671bekeken
Geen reacties
Fred Mens9-10-2018 9:46
De voorgenome wijzigingen van deze wet hebben tot doel de arbeidsmarkt aantrekkelijker te maken voor werkgever én -nemer.
In 2015 zijn een aantal besluiten genomen die in de praktijk anders uitpakken dan de bedoeling was. Ze hebben de arbeidsmarkt op slot gegooid en werken flexwerken in de hand. Om de aantrekkelijkheid van de markt te vergroten en de scheve verhoudingen te herstellen, doet minister Koolmees een aantal voorstellen.

1. Ontslaggronden verruimd
2. Ontslagvergoeding vanaf eerste werkdag
3. Transitievergoeding versoberen
4. Transitievergoeding kleinere werkgevers
5. Verlenging proeftijd
6. Verruiming ketenregeling
7. Lagere WW-premie In grote lijnen staat de wet, er zijn echter...
Lees meer
2947bekeken
Geen reacties
Han Bakker6-02-2018 20:40
Het nieuwe jaar is al weer een maand onderweg. De eerste nieuwe loonstroken zijn weer op de mat geploft (of in de inbox), met een plusje meer. De eerste pensioenen zijn al weer uitgekeerd, met een minnetje minder. Oftewel: het is weer business as usual.

Dit jaar hebben we ook weer verkiezingen in ons land. Net zoals vorig jaar. En in 2015 en 2014. We zullen dus ook dit jaar weer worden overspoeld met partijpolitieke prietpraat, of nog erger, nepnieuws. Nee echt, geloof me, nepnieuws is niet iets van de laatste tijd. Het is niet iets dat is overgewaaid uit...
Lees meer

Cookie-instellingen