Salarisprofs

Training Werkkostenregeling

Het aanwijzen van vergoedingen en verstrekkingen en de wijze van vastlegging levert in de praktijk veel vragen op. Volg daarom deze training.

Door de invoering van de werkkostenregeling is het voor de werkgevers mogelijk om maximaal 1,2% van het fiscale loon aan te wijzen als onbelaste vergoedingen / verstrekkingen. 
 
Aanmelden training Werkkostenregeling


 

Doel

Tijdens deze training leer je het systeem van de werkkostenregeling te begrijpen en te gebruiken. In een kleine groep leer je hoe het systeem in jouw praktijk toe te passen is en hoe je hier maximaal voordeel uit behaalt.

 

Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen die in aanraking kan komen met de werkkostenregeling. Zoals leidinggevenden en medewerkers van de salarisadministratie of boekhoud- en administratiekantoren.

 

Inhoud

Aan de hand van duidelijke casussen krijg je termen uitgelegd zoals: verplicht loon, geen loon, vrijgesteld loon en eindheffingsloon. Hiernaast bespreken we de meest voorkomende vergoedingen en verstrekkingen, zoals de fiets, telefoonkosten en de geschenkenregeling.

Ook het onderwerp met betrekking tot het behalen van een tariefvoordeel en de toepassing van de gebruikelijkheidstoets komen aan de orde. Tot slot staan we ook stil bij de loonaangifte (met concernregeling) bij toepassing van de werkkostenregeling.

 

Programma

12.45 uur - Ontvangst
13.00 uur - Start
14.15 uur - Pauze
14.30 uur - Tweede deel
16.00 uur - Afronding

 

Docent

Fred Mens is werkzaam als EDP-auditor en is gelauwerd VPS-docent. Zijn vakkennis en ultieme voorbereiding zorgen voor goede lessen. Zijn rust en gemakkelijke aard zorgen voor een prettige sfeer.

Informatie

PE-punten: 41 kennispunten
13:00 uur tot 16:00 uur

€195,- (inclusief lesmateriaal, exclusief BTW)
Maximale groepsgrootte van 12 deelnemers

Atoomweg 50, Utrecht
Voldoende parkeergelegenheid op P2 of P3 van Expo Houten


De Algemene voorwaarden kenniscentrum zijn van toepassing op de training Werkkostenregeling.

Vacatures

Cookie-instellingen