Salarisprofs

Training Teamversterker

Ieder team bestaat uit individuen maar hoe zet je iedereen in om het team optimaal te laten functioneren? Specifieker gaan we in hoe je jouw kwaliteiten zó inzet dat er synergie ontstaat in het team. Door je eigen drijfveren te kennen en te weten waar jouw kwaliteiten liggen, kun jij je rol in het team beter vormgeven.

Aanmelden training teamversterker


Doel

Na deze training weet je hoe je jouw kwaliteiten zó inzet dat er synergie ontstaat in het team en jij er meer energie uithaalt. Door je meerwaarde voor het team te vergroten, word je belangrijker voor de organisatie. Je onderhandelingspositie wordt sterker en input sneller gewaardeerd.

 

Programma

In deze ‘Do it Yourself’ training breng je jezelf in kaart, ontdek je wat werk voor jou betekent, wat jouw persoonlijke motivatie is en welke waarde jij toevoegt aan je team en organisatie.

Aan het begin van de dag gaan we in op ‘werken in een team’. Wat is werken? Wat is een team? Wat is jouw rol in een team? Met deze basis stellen we je eerste Persoonlijke Business Model op.

Vervolgens herontdek jij jezelf. Op deze excursie door jezelf ben jij de gids en haal je naar boven waar je energie van krijgt en welke mensen daar wel of niet bij horen. We verdiepen ons ook in het fenomeen ‘team’.

We eindigen de dag met jouw persoonlijke business model. Met alle verzamelde informatie van de dag breng jij in kaart wat jouw rol is in het team en hoe jij het team versterkt.

De training Teamversterker is een persoonlijk leiderschap training waarbij je jouw eigen kennis, kunde en kwaliteiten (her)ontdekt waardoor je jouw teamrol en -aandeel versterkt.

Aan het einde van de training:

  • Weet je wat ‘werken in een team’ voor jou inhoudt.
  • Kan je uiten wat jij betekent voor het team en je positie hierin pakken.
  • Heb je jouw huidige persoonlijke business model, afgeleid van het business model canvas, en die van morgen ingevuld.
  • Heb je ideeën en inspiratie opgedaan om nog meer uit jezelf, je team en de organisatie te halen.
  • Weet je wat jou drijft om je werk te doen in het belang van jezelf, het team en de organisatie.

Versterk je team door jezelf te versterken!


 

Referenties

Dirk: "Soft skill in Payroll worden nog te weinig onder de aandacht gebracht. Met deze sessies ben je weer op de goede weg om je verder te kunnen ontwikkelen."

Toon: "De training was out of the box. Erg leuk!

 

Trainer

Irene de Bruijn heeft na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen in het bedrijfsleven gewerkt in de vakgebieden marketingcommunicatie en evenementen. Sinds 2010 doceert en traint zij studenten en professionals. Dit doet ze op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast geeft ze ook vakgerichte trainingen op het gebied van marketing, communicatie en evenementenorganisatie.

 

Informatie

PE punten : 90
Datum: 24 oktober 2019
9.30 – 16:30 uur (aanvang 09.00 uur)
Atoomweg 50, Utrecht
€359,- (incl. lesmateriaal en lunch, excl. btw)

De Algemene voorwaarden kenniscentrum zijn van toepassing op de training Teamversterker.


 

Vacatures

Cookie-instellingen