Salarisprofs

Seminar Belastingplan 2022

In ons jaarlijkse Seminar Belastingplan praten we je bij over de belangrijke wijzigingen die voor iedere salarisadministrateur en HR-specialist van belang zijn. We gaan in op ieder detail dat snel over het hoofd wordt gezien.

Het ene jaar zijn er veel en grote wijzigingen, het andere jaar zijn ze minder ingrijpend. Evenzogoed is het voor in ons vakgebied belangrijk op de hoogte te zijn van álle wijzigingen.

Aanmelden Seminar Belastingplan


 

Inhoud

Je wordt bijgepraat over alle belangrijke wijzigingen in de wet- en regelgeving die na Prinsjesdag 2021 bekend worden gemaakt. De onderwerpen zijn uiterlijk 22 september bekend.

De onderwerpen die behandeld worden tijdens dit Seminar Belastingplan zijn:

De onderwerpen zullen bekend worden na Prinsjesdag 2021
Aanpassingen wegens COVID19

Vanwege COVID19 hebben we ons seminar aangepast zodat we deze én veilig, live/ fysiek én online kunnen aanbieden.

We bieden het Seminar Belastingplan aan op onze eigen locatie in Utrecht en werken met kleine groepen. We plannen drie kortere seminars aan op dezelfde dag.

 

Online het Seminar volgen

Wil je het seminar bijwonen, maar volg je het liever online? Dat kan ook! We zorgen voor uitstekende online faciliteiten. Dus, wil je weten wat er vanuit Prinsjesdag wijzigt, maar lukt het je niet er fysiek bij te zijn? Volg het seminar dan online. De tijden en voorwaarden zijn gelijk.

Geef op het aanmeldformulier aan dat je er digitaal bij bent of stuur ons een mail als je later nog besluit er digitaal bij te zijn. Je ontvangt dan een unieke inlogcode.

 

Planning

De planning zal volgend jaar bekend worden gemaakt

 


 

Spreker

Fred Mens is werkzaam als EDP-auditor én is gelauwerd VPS-docent. Zijn vakkennis en ultieme voorbereiding zorgen voor goede lessen. Zijn rust en gemakkelijke aard zorgen voor een prettige sfeer.

Informatie

Reguliere sessie:

Dinsdag 30 november 2021
Locatie is nog nader te bepalen

PE-punten: in aanvraag 


ZZP sessie:

Maandag 22 november (Avond)
Atoomweg 50 Utrecht (gebouw Newday)
Parkeren voor het gebouw
PE-punten: in aanvraag

Aanmelden Seminar Belastingplan

De Algemene voorwaarden kenniscentrum zijn van toepassing op het Seminar Belastingplan 2022

 

 

Vacatures
Cookie-instellingen