Salarisprofs

Opleidingen Salarisadministratie

 

We bieden veel trainingen en opleidingen aan voor salarisadministrateurs die jou helpen je vak nu en in de toekomst professioneel uit te voeren. Daarnaast (maar eigenlijk vooral) bieden we ondersteuning in de vorm van detachering en werving & selectie. Alles om te ondersteunen op payroll gebied onder één dak: lekker praktisch!

Je bent meer dan welkom bij ons in Houten!

 


Onze opleidingen salarisadministratie

Opleiding VPS

Met VPS (Vakopleiding Payroll Services) doe je kennis op die jou in staat stelt je werk als salarisadministrateur professioneel op te pakken. Met de opleiding VPS doe je gevorderde kennis op van o.a. fiscaal recht en sociaal verzekerings- en arbeidsrecht. VPS: een must voor iedere senior salarisadministrateur!

Opleiding CBC

De vraag naar salarisadministrateurs met een opleiding CBC op zak wordt groter. Steeds meer organisaties hebben namelijk behoefte aan deskundigheid op het gebied van compensation en benefits. De opleiding CBC is bedoeld voor salarisadministrateurs en HR medewerkers die zich bezig (gaan) houden met beloningsvraagstukken.

Grensoverschrijdende HR en Payroll

Je krijgt als HR- of Payroll professional steeds vaker te maken met grensoverschrijdende HR en Payroll. Logisch, want we werken steeds internationaler. Dit zorgt voor situaties waar je niet altijd direct een oplossing voor hebt.

VPS update

Je hebt je VPS diploma op zak, maar kennis en kunde mogen wel weer bijgespijkerd worden? Hiervoor is de VPS update bedoeld! We hebben deze cursus in 2016 ontwikkeld. En met succes, want er is een overweldigende belangstelling voor.

Effectief Communiceren

We communiceren de hele dag door, maar blijken in de praktijk hierin niet erg goed getraind. Effectief communiceren zorgt voor meer begrip, meer overtuiging en doegerichtheid.

Gevorderde Excel Workshop

Heeft Excel voor jou als salarisadministrateur nog geheimen? Leer in deze Exceltraining over draaitabellen, grafieken, macro's, voorwaardelijke opmaak en Excel laten samenwerken met crm- en salarissystemen.

PDL update

Heb je PDL gevolgd en merk je dat kennis en vaardigheden zijn weggezakt? Volg dan onze PDL update

  • Volg ieder jaar de PDL update om up to date te blijven
  • Ideale opfrisser vóór je VPS volgt
  • Herhaling, verdieping en achtergronden
  • Alle belangrijke actualiteiten worden meegenomen

Lees verder over PDL update


PDL - Praktijkdiploma Loonadministratie

Het Praktijkdiploma Loonadministratie, PDL, is dé opleiding als je gediplomeerd salarisadministrateur wilt zijn. Iedere organisatie die een functie voor salarisadministrateur vacant heeft, vraagt minimaal PDL. PDL bestaat uit drie modulen die in ongeveer 4 maanden af te ronden zijn. Binnen een half jaar kun jij dus in het bezit zijn van je Praktijkdiploma Loonadministratie.

Lees verder over PDL Praktijkdiploma Loonadministratie


Seminar Belastingplan

Ieder jaar wijzigt er weer veel op het gebied van premies en heffingen, arbeidsrecht, afdrachten etc. etc. Goed om het nieuwe jaar correct en effectief te beginnen. Volg daarom het seminar Belastingplan.

Belangrijke wijzigingen Arbeids- en SVrecht

Ieder jaar wijzigen er veel zaken in het arbeidsrecht én in het sociaal verzekeringsrecht. Wijzigingen waar we als salarisadministrateurs van op te hoogte moeten zijn. Deze masterclass helpt je hierbij!

Ken- en stuurgetallen

Er wordt binnen jouw organisatie verwacht dat je stuurgetallen begrijpt en ze in de praktijk weet toe te passen en te vertalen. De training ken- en stuurgetallen is speciaal voor medior en senior salarisadministrateurs, hr-medewerkers en leidinggevenden.

Masterclass Inkomstenbelasting

Wat zijn de gevolgen van een loonsverhoging of een bonus voor medewerker en bedrijf? Denk bijvoorbeeld aan de huur- of zorgtoeslag die kan komen te vervallen. Deze soms complexe materie wordt uitgebreid behandeld, zodat jij dé specialist bent.

Lees verder over Inkomstenbelasting

 


 

Workshop Loonbeslag

In één dag leren we je de basis van loonbeslag aan de hand van casussen en berekeningen.

Lees verder over Loonbeslag

 


 

Trainingen, cursussen en opleidingen voor salarisadministrateurs

Salarisadministratie neemt een belangrijke plek in binnen iedere organisatie. Jij beheert namelijk de grootste kostenpost: het salaris! Wij vinden het belangrijk dat iedere salarisadministrateur deze verantwoordelijkheid kan dragen. En dat je jezelf blijft ontwikkelen. Ons vak staat namelijk niet stil. Daarom bieden we veel verschillende opleidingen salarisadministratie aan.

Onze salarisadministratie opleidingen helpen jou als medior- of senior salarisadministrateur verder in jouw vakgebied. Onze opleidingen verzorgen we in Houten. De groepen zijn klein, zodat er voldoende ruimte is voor input en feedback. We gaan voor kwaliteit en betrekken alleen de beste docenten bij onze trainingen. Het kennisniveau is hoog en de uitvoering professioneel. En bij alles blijft ons credo "Lekker praktisch!" Want dát is wat ons kenmerkt. Kwaliteit zonder poeha!

Meer weten over onze salarisadministratie opleidingen? Bel ons op 088 - 090 90 10

 

Vacatures