Salarisprofs

Haal meer uit je baan: word ondernemer van je carrière!

We hebben het allemaal wel eens, het voelt alsof je op de automatische piloot staat. Alles gaat zijn gangetje, je werkgever is tevreden en je vind je werk leuk. Maar er knaagt iets, je voelt dat er meer is, maar wat?

Ben je leidinggevende en merk je dat het werk goed wordt gedaan, maar het stapje extra wordt niet meer genomen. Worden er foutjes gemaakt omdat de aandacht er niet meer is of komt het Persoonlijk Ontwikkelingsgesprek eraan en hebben zowel jij als je collega geen idee wat de persoonlijke ontwikkelingspunten zijn?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het knagende gevoel. Hoe kan jij weer uitdaging vinden in je werk? Waar liggen jouw ontwikkelingspunten?

De rode draad door deze workshop is een introductie tot het AMBITIE© proces en het uitwerken van jouw Persoonlijke Business Model. Het bewustwordingsproces AMBITIE© staat voor Aandacht, Mindset, Behoefte, Interesse, Tegenslag, Ideeën en Energie en het helpt je bewust te worden van wat jouw drijfveren zijn, waar jouw ambitie ligt en hoe je deze ambitie gaat behalen.

Het Persoonlijk Business Model, Business Model You®, is ontwikkeld door Tim Clark en is gebaseerd op het bekende Business Model Canvas. Net zoals bij het Canvas model ga je op een overzichtelijke en gestructureerde manier kijken naar, onder andere, wie je bent en welke waarde jij toevoegt aan de organisatie of in je persoonlijke leven.

Aanmelden Workshop


Doel

Binnen één dag ga je reflecteren en onderzoeken waar jij jezelf in wilt ontwikkelen, verbeteren of anders wilt gaan aanpakken. De automatische piloot gaat uit. Jij wordt ondernemer van je werk en gaat kijken hoe je jouw werk kan aanpassen, taak- en/of persoonsgericht, naar jouw ambitie.

Aan de hand van het Persoonlijk Business Model ga je kansen zien binnen jouw werk en voor jou als persoon. Dit werk je uit in concrete doelstellingen, die je bijvoorbeeld kan presenteren in jouw Persoonlijk Ontwikkelingsplan.

Hierbij krijg je begeleiding en feedback van de trainster, maar ook van de overige deelnemers in de workshop. Met als doel: een start naar meer vertrouwen en plezier in jouw (loop)baan waar jij je ambitie in kwijt kunt.

Inhoud

Persoonlijk Business Model is ontwikkeld door hetzelfde team dat de wereldwijde bestseller Business Model Generatie creëerde. De auteur Tim Clark heeft in samenwerking met anderen, het business model canvas omgevormd naar een persoonlijke carrière model.

Tijdens de interactieve workshop, help jij jezelf en anderen én helpen anderen jou. Daardoor krijg je meer daadkracht en energie. Een mooiere start voor jou als ondernemer van je eigen carrière is er niet!

Na deze workshop:

  • Heb je overzichtelijk op één pagina jouw persoonlijke business model.
  • Heb je kennis over jezelf als ondernemer van je eigen carrière.
  • Weet je wat je te bieden hebt.
  • Weet je welke waarde jij levert aan jouw bedrijf en jezelf.
  • Heb je een persoonlijke elevator pitch.
  • Heb je energie gegeven aan en gekregen van de andere deelnemers.
  • En weet je wat jou te doen staat…

Doelgroep

Wil je meer uit jezelf en je baan halen? Loopt alles op rolletjes, maar doe je alles op routine en wil je weer geprikkeld worden? Dan is de eendaagse workshop iets voor jou!

Trainer

Irene de Bruijn heeft na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen in het bedrijfsleven gewerkt in de vakgebieden marketingcommunicatie en evenementen. Sinds 2010 doceert en traint zij studenten en professionals. Dit doet ze op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast geeft ze ook vakgerichte trainingen op het gebied van marketing, communicatie en evenementenorganisatie.
Als één van de eerste in Nederland pakt ze het Business Model You op en is gecertificeerd trainster voor deze methode.

Irene verzorgt ook voor ons:
Training Effectief Communiceren
Effectief Rapporteren Workshop
Training Zelfverzekerdheid en kracht voor salarisadministrateurs

Informatie

PE-punten :
Datum: 

9.30 – 17.00 uur (ontvangst vanaf 9.00 uur)
Atoomweg 50, Utrecht
€395 (incl. lesmateriaal en lunch. Excl btw)

Vacatures
Vacatures
inRegio Veenendaal
inAmersfoort
inAmsterdam/Utrecht

Cookie-instellingen