Salarisprofs

Training Zelfverzekerdheid en kracht voor salarisadministrateurs

Zelfverzekerdheid, wilskracht en ook assertiviteit zit vooral in een stukje durf en weten hoe je zaken kunt formuleren, verbaal en non-verbaal. Als Salarisadministrateur krijg je meer voor elkaar als je zelfverzekerd jouw mening weet te uiten. Tijdens deze interactieve training gaan we aan de slag met kennis over hoe je zelfverzekerd kan handelen op het werk en in je dagelijkse leven.

Aanmelden Training Zelfverzekerdheid en kracht voor salarisadministrateurs


Doel

Opkomen voor je eigen belangen, voor die van je afdeling en voor de belangen van de salarisadministratie. Met kracht een boodschap brengen zónder de verbinding te verliezen. Kortom, werk met meer zelfverzekerdheid en kracht.

Doelgroep

Wil jij als salarisadministrateur initiatief tonen en nemen, maar krijg je dit nog niet voldoende voor elkaar? Wil je jouw grenzen kunnen bewaken en beter kunnen omgaan met het ontvangen en geven van feedback? Dan is deze ééndaagse training iets voor jou.

Inhoud

We bespreken praktische technieken die je de volgende dag meteen kunt toepassen. Groepsdynamiek en omgaan met collegiale verhoudingen komen aan bod. Ook kijken we naar jouw persoonlijke kwaliteiten, ambities en zelfvertrouwen die de drijfveer kunnen zijn voor zelfverzekerd en krachtig gedrag.

We gaan aan de slag met het ME-Model; Me – Thoughts – Exposure. Wie ben ik, wat wil ik en wat doe ik? Door te kijken naar wie je bent en wat voor functie je hebt binnen het bedrijf kan je kracht vinden om zelfverzekerd je boodschap over te brengen.

We kijken terug naar gesprekken die niet vlekkeloos verliepen. We analyseren deze kort en kijken hoe je hiervan kan leren.
Hoe zien we anderen en hoe zien zij jou? Wat is de kracht van labelen en ga eens in gesprek met je interne criticus.

Daarnaast kijken we naar hoe we communiceren en welke technieken er zijn om je boodschap goed over te brengen. Hoe kan jij je voorbereiden op een lastig gesprek, welke ‘tone of voice’ past daar het beste bij en hoe kom ik in verbinding met die persoon zodat hij niet alleen luistert, maar hoort wat ik zeg?

Het geven en ontvangen van feedback, inbreken in een gesprek, vragen stellen en ‘nee’ zeggen komen ook aan bod in deze training.

Na deze training: 

  • Weet je waarom je jezelf soms niet assertief opstelt.
  • Heb je praktische technieken waardoor jij je assertiever kan zijn.
  • Heb je kennis van groepsdynamiek en -druk.
  • Kan je op assertieve wijze verzoeken doen en afwijzen op een respectvolle manier.
  • Kan jij beter je grenzen bewaken.
  • Kan je bedreigingen omdenken naar kansen.
  • Kan je door beter inzicht in jouw drijfveren assertiever optreden op de werkvloer.
  • Ben je in staat om jezelf te presenteren en te profileren.

Trainer

Irene de Bruijn heeft na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen in het bedrijfsleven gewerkt in de vakgebieden marketingcommunicatie en evenementen. Sinds 2010 doceert en traint zij studenten en professionals. Dit doet ze op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast geeft ze ook vakgerichte trainingen op het gebied van marketing, communicatie en evenementenorganisatie.
Ze is dagelijks bezig met het omgaan met taal en effectief communiceren in zowel woord als geschrift.

Irene verzorgt ook voor ons:
Effectief Rapporteren Workshop
Training Effectief Communiceren
Workshop Inzicht in je talenten: word ondernemer van je eigen carrière

Informatie

PE punten: nader te bepalen

Datum: 
9.30 – 16.00 uur (aanvang 09.00 uur)
Atoomweg 50, Utrecht
€375,- (incl. lesmateriaal en lunch, excl. btw)


 De Algemene voorwaarden kenniscentrum zijn van toepassing op de training Zelfverzekerdheid en kracht.

Vacatures
Vacatures
inZuid-Holland
inRegio Rotterdam
inHoofddorp
inLandelijk

Cookie-instellingen