Salarisprofs

Opleiding PDL

Het Praktijkdiploma Loonadministratie, PDL, is dé opleiding als je gediplomeerd salarisadministrateur wilt zijn. Iedere organisatie die een functie voor salarisadministrateur vacant heeft, vraagt minimaal PDL. PDL bestaat uit drie modulen die in ongeveer 4 maanden af te ronden zijn. Binnen een half jaar kun jij dus in het bezit zijn van je Praktijkdiploma Loonadministratie.

Aanmelden PDL - Praktijkdiploma Loonadministratie


Doelgroep

Wil je voor een bedrijf de salarisadministratie voeren en de loonberekeningen maken en kunnen uitleggen? Zie je het helemaal voor je dat mensen met specifieke vragen hierover bij jou terecht kunnen? Als je affiniteit hebt met salarisadministratie dan is het behalen van je PDL diploma jouw ding.

Doel

Tegenwoordig vraagt een groot aantal bedrijven naar deskundige en moderne salarisadministrateurs. Met de opleiding PDL Praktijkdiploma Loonadministratie leer je de huidige wet- en regelgeving toe te passen. Het PDL-diploma is om die reden in het bedrijfsleven een veelgevraagd diploma.

Inhoud van de 3 modulen PDL

De opleiding PDL bestaat uit de volgende 3 modules: Loonheffingen niveau 4, Personeel, Organisatie en Communicatie niveau 4, Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid niveau 4.

Wanneer je het PDL-examen haalt, dan ben je in het bezit van een MBO-diploma niveau 4. Dit is volgens de Standaard Onderwijsindeling met code 433512 van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De studiebelasting per module varieert tussen de 4 en 8 uur per week. Voor iedere module leg je apart een examen af. Slaag je voor de drie examens, dan ontvang je jouw diploma PDL Praktijkdiploma Loonadministratie.

Planning PDL 2020

Docent

Docent Loonheffing en Arbeidsrecht en Sociale zekerheid
Fred Mens is werkzaam als EDP-auditor én is gelauwerd VPS-docent. Zijn vakkennis en ultieme voorbereiding zorgen voor goede lessen. Zijn rust en gemakkelijke aard zorgen voor een prettige sfeer.

 

 

Docent Personeel en Communicatie
Henk van Gils heeft ruime kennis en ervaring van personele-, organisatie- en salariszaken. Hij is sinds jaren sparringpartner voor ondernemers en managementteams. Communicatie is hierin essentieel.

Informatie

€1295,- incl lunch
Examengeld te voldoen aan de Associatie (ongeveer €199 per examen)
Boekenlijst wordt bekend gemaakt.
Atoomweg 50, Utrecht

Op navolging van deze opleiding, bieden we de cursus PDL update aan. Dit is dé jaarlijkse opfrisser.

De Algemene voorwaarden kenniscentrum zijn van toepassing op de opeiding PDL

Vacatures

Cookie-instellingen