Salarisprofs

NIRPA - Salarisprofs

Onze opleidingen voldoen aan het NIRPA keurmerk, het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting. Het NIRPA ziet erop toe dat onze opleidingen en trainingen voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn vastgesteld.

Tijdens onze trainingen verdien je als salarisprofessionals Permanente Educatie (PE) punten. Het jaarlijks aantonen van voldoende vastgestelde punten is een voorwaarde voor salarisprofessionals om ingeschreven te blijven in het Register Payroll Professionals (RPP) of het Register Salarisadministrateur (RSa).

Medewerkers van NIRPA bezoeken ieder jaar een aantal van onze trainingen. Zo beoordelen ze of we aan de vereisten voldoen.

NIRPA referentie - Grensoverschrijdende HR en Payroll

"Kenny legt in haar tweedaagse training mooi de link met de praktijk middels voorbeelden. Ze monitoort alles aan de ten grondslag liggende wetgeving. Zowel belastingplichtig als verzekeringstechnisch. Ik heb veel tips en info gehad. Deze zijn ook goed bijeengebracht in een factsheet die in de praktijk zeer toepasbaar is op alle fronten van grensoverschrijdend werken. Echt een aanrader voor de 'International payroller'! Ik beoordeel de training met een cijfer 9."

NIRPA referentie - masterclass Belangrijke wijzigingen Arbeids- en SVrecht

"Prima masterclass gegeven door Jo Weerts. Veel interactie met de deelnemers. Ik beoordeel deze masterclass met een cijfer 9."

Vacatures
Vacatures
inZuid-Holland
inRegio Rotterdam
inHoofddorp
inLandelijk

Cookie-instellingen