Salarisprofs

Nieuw privacy statement voor Salarisprofs

Op 25 mei 2018 treedt de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking. Dit is onderhand geen nieuws meer, maar het is wel nieuw. Vanuit de manpowergroup (waaronder we zelfstandig opereren) zijn we ruim 6 maanden actief bezig om onze processen, database etc. op orde te hebben vóór de intreding van deze wet.


Het is gelukt!

De nieuwe verordening heeft nogal wat voeten in aarde. We zijn altijd zorgvuldig om gegaan met alle gegevens in onze database en zijn hierin transparant geweest. Toch blijkt er nog veel te omschrijven en te regelen.

Evelien Kootstra heeft naast haar 'normale' werkzaamheden bij Werving en Selectie, dit megaproject op zich genomen. We zijn haar hier erg dankbaar voor, want door haar zijn we op tijd AVG-complient!

Wat verandert er concreet voor jou?

Concreet wijzigt er weinig voor onze kandidaten. Het enige dat verandert, is dat we ieder jaar om toestemming vragen om jouw gegevens in onze database te houden.

 

Waarom zou je toestemming geven?

Salarisadministrateurs die alles uit zichzelf halen en van betekenis zijn voor hun werkgever en collega’s. En iedere payroll perfect ingericht en optimaal draaiend. Dát is waarvoor we het doen en daarom kiezen we onvoorwaardelijk voor salarisadministrateurs.

We houden je hierom graag op de hoogte van nieuwe vacatures en ontwikkelingen in ons vakgebied. Als je ons toestemming geeft je gevens te behouden én je nieuwsbrieven toe te sturen, dan kunnen we daarmee doorgaan zoals je van ons gewend bent.


 Lees hier het Privacy Statement

Cookie-instellingen