Salarisprofs

Ik besloot mijn volgende carrièrestap in haar handen te leggen

Roy Crijns is sinds een maand coördinator van het HR Servicebureau bij de RDW. Zes maanden vóór het eerste contact bij de RDW, belde hij met Evelien van Salarisprofs. Een goede zet bleek later, want hij heeft nu de baan die hij zocht!

Het eerste contact

“Ik hoorde van Salarisprofs via een relatie van me. Hij gaf me aan dat ze senior salarisadministrateurs bemiddelen. Het leek me de moeite van een telefoontje wel waard.”

Roy gaf aan rustig rond te kijken naar iets anders. Evelien had snel door waar Roy naar opzoek was en plande een meeting in om beter kennis te maken. “Dat doen we wel vaker. Soms hebben we niet direct een geschikte vacature, maar die komt altijd snel genoeg. Dan is het goed om al intensief kennis gemaakt te hebben.” Aldus Evelien.

Veel contact vóórdat er een match was

In de maanden erop volgend hadden Roy en Evelien geregeld contact. Door nieuwe kansen samen te bespreken, wordt het volledig transparant wat de juiste functie én het juiste bedrijf is. Uiteindelijk draait het om de match die ervoor zorgt dat je als salarisadministrateur helemaal goed terecht komt. Dan is de organisatie ook tevreden en kan Salarisprofs terugkijken op een geslaagde bemiddeling.

Haar kwaliteiten kom ik weinig tegen

“Vanaf het eerste moment gaven we elkaar het vertrouwen dat het goed zou komen. Ik heb vanaf dat eerste gesprek besloten mijn volgende carrièrestap in de handen van Evelien te leggen. Want ik voelde me begrepen. Haar kwaliteiten kom ik weinig tegen.” Dat vertrouwen bleek gegrond, want Roy zit nu helemaal goed qua functie, bedrijf, cultuur en collega’s.

En nu aan de slag!

Komende jaren heeft hij aan uitdagingen dan ook geen gebrek. De stabiliteit van zijn afdeling mag krachtiger, de risico’s in de processen kunnen beter in kaart gebracht worden en veel handelingen en processen kunnen efficiënter ingezet worden.

Daar komt bovenop dat per 1 juli dit jaar er een nieuwe HR-structuur geïntroduceerd wordt. “Ik heb erg veel zin om de zes collega’s van mijn afdeling hierin mee te nemen. De veranderingen brengen zoveel verbeteringen met zich mee. Daar word ik enthousiast van!”

Advies aan collega-salarisadministrateurs

“Als je meerdere jaren ervaring hebt in de salarisadministratie, neem dan zeker contact op met Salarisprofs. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren en het heeft me de baan opgeleverd die ik wenste!”

Cookie-instellingen