Waarom je zou moeten solliciteren bij Salarisprofs!

Door: Joeri Denekamp 25-3-2020

Categorieën
:
Ontdek de wereld,

27 jaar, wat een leeftijd. Al bijna 30 en dan word je echt volwassen (zeggen ze). Er wordt van je verwacht dat je gaat na denken over het kopen van een huis of hoe je carrière er over vijf jaar uitziet. Terwijl ik toch nog graag die gave wereldreis zou willen maken, voordat ik een vaste baan heb of rekening moet houden met andere verantwoordelijkheden.

Toen Salarisprofs mij drie maanden geleden vroeg om The Next Generation (ja, zo word je genoemd als je geboren bent tussen 1980 en 2000) te bereiken, heb ik die uitdaging met beide handen aangepakt. Je denkt vast, wat typeert nu mijn generatie en bovenal; waar worden wij echt door getriggerd bij het kiezen van een nieuwe baan? Wat blijkt, enerzijds zijn we op zoek naar de zekerheid van een vast contract en anderzijds willen we de vrijheid hebben om te gaan en staan waar we willen om nog een keer die mooie reis om de wereld te maken. Uiteindelijk kom je weer terug op het feit dat we volwassen aan het worden zijn en ons bezig moeten houden met andere verantwoordelijkheden. Maar, wat als het bij Salarisprofs ook anders kan?

Vele meetings, onderzoeken en ideeën later is het zo ver, onbetaald verlof kunnen opnemen bij Salarisprofs is een feit. Hoe en wanneer ik hier gebruik van ga maken, daar ben ik nog niet over uit. Binnen deze nieuwe specialisatie hebben we natuurlijk nog veel meer voordelen waar jij als startend Salarisprofessional gebruik van kan maken. Benieuwd naar de andere redenen? Lees volgende week mijn nieuwe blog!