Salarisprofs

Referenties kandidaten en medewerkers

Aralt van Oosten - Salarisadministratie bij KION


Via Salarisprofs werk ik als salarisadministrateur bij KION Kinderopvang. Na een kennismakingsgesprek met Evelien Kootstra van Salarisprofs ben ik voorgesteld bij KION.

De bemiddeling was uitstekend! Ze hebben mij goed begeleid en voorbereid voor het sollicitatiegesprek, wat uiteindelijk in een dienstverband heeft geresulteerd. Door hun kennis en netwerk op het gebied van salarisadministrateurs, is Salarisprofs de manier om een leuke baan te vinden op het gebied van salarisadministratie. Ik raad het dan ook iedereen aan om met Salarisprofs contact op te nemen als je op zoek bent naar een baan als salarisadministrateur.

 

Roy Crijns - Coordinator HR Servicebureau bij de RDW


Vanaf het eerste moment gaven we elkaar het vertrouwen dat het goed zou komen. Ik heb vanaf dat eerste gesprek besloten mijn volgende carrièrestap in de handen van Evelien te leggen. Want ik voelde me begrepen. Haar kwaliteiten kom ik weinig tegen.

Als je meerdere jaren ervaring hebt in de salarisadministratie, neem dan zeker contact op met Salarisprofs. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren en het heeft me de baan opgeleverd die ik wenste!

 

Thom Peters - Senior Salarisadministrateur bij Salarisprofs


Salarisprofs is in mijn beleving een werkgever uit duizenden! Motiverend en ondersteunend als het moet. Vrijheid biedend als het kan en altijd bereid om mij te helpen om meer en bredere vakkennis te krijgen. Hiermee kan ik bij onze klanten zo goed mogelijk mijn werk doen. Ik heb veel leuke collega's, op kantoor en in het veld, en eigenlijk altijd ontzettend interessante klanten en opdrachten. Ik voel me bij Salarisprofs als de spreekwoordelijke vis in het water.

 

Pieter-Bas Ouwehand - Senior Salarisadministrateur bij Salarisprofs


Werken bij Salarisprofs, als Interim Senior Salarisadministrateur vergroot je persoonlijke ontwikkeling. Het biedt mij veel nieuwe kansen en uitdagingen. Ze ondersteunen je vanuit het kantoor in Houten om je vakkennis te verbreden en te verdiepen. Ik stel de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die ik krijg erg op prijs.

 

Arjen van Dee - Senior Salarisadministrateur bij Salarisprofs


Salarisprofs onderscheidt zich als werkgever door net iets meer van haar medewerkers te verwachten, maar dit ook te faciliteren. Als werknemer van Salarisprofs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, zodat de toegevoegde waarde bij de klant geleverd kan blijven worden. In 2008 kwam ik in dienst als Medior Salarisadministrateur. Door de HBO opleiding Payroll Professional die ik kon volgen en de in-house trainingen die ze 4 maal per jaar verzorgen, ben ik nu al jaren aan het werk als Senior Salarisadministrateur.

 

Rayen Timar - Senior Salarisadministrateur bij Salarisprofs


In 2012 keerde ik na een 'dwaling' van 6 jaar terug bij Salarisprofs. Hoewel er in die jaren het e.e.a. veranderd is, voelt het toch alsof ik niet weggeweest ben en ben ik blij weer onderdeel uit te mogen maken van deze "familie". Ik ben weer terug op het oude nest!

 

Vacatures

Cookie-instellingen