Salarisprofs

Werken bij Salarisprofs

We houden van het salarisvak. Logisch, want het is het mooiste vak in de wereld. En dat mag iedereen weten!

We willen niet alleen dat de wereld onze passie kent, maar ook dat meer mensen onze liefde voor het vak delen. En dat iedereen het belang van salarisadministratie kent en onderkent. Wij willen dat iedere salarisadministrateur samen met ons van de daken schreeuwt I ♥ SALARISADMINISTRATIE!

Want dat je salarisadministrateur bent, is iets om trots op te zijn. Daarom zetten we het salarisvak en alle salarisadministrateurs op een voetstuk.

Als jij er net zo trots op bent salarisadministrateur te zijn als wij, word dan onze collega! Je werkt dan met collega’s die allemaal overlopen van ♥ voor salarisadministratie. Als dát geen ideale omgeving is!Werk je bij Salarisprofs? Dan krijg je er een familie bij!

Met 40 collega's maken we het verschil

Salarisadministratie en zéker Salarisadministrateur schrijven wij met een hoofdletter. En dat is niet alleen omdat het mooi staat. Salarisadministrateurs beheren een levensader van de organisatie; het salaris. Wij ervaren dat 'de wereld' er klaar voor is dit te onderkennen. Salarisadministrateurs krijgen steeds meer de ruimte om hun rol als adviseur op te pakken en op beleidsniveau mee te beslissen.

Als Salarisprofs is het onze opdracht om iedere onderneming het belang en de belangrijkheid van Salarisadministrateurs in te laten zien. En om iedere Salarisadministrateur deze belangrijkheid in te laten zien en klaar te stomen voor de rol van Salarisadviseur.

We hebben allemaal het doel voor ogen van een perfect én efficiënt lopende payroll. Uiteindelijke is dat het doel dat we nastreven. Door jou als Salarisadministrateur optimaal te faciliteren (met tijdelijke collega's via detachering, vaste collega's via werving en selectie en met opleidingen) weten we dat we samen dit doel gaan halen!

Kijkhier voor de Vacature Salarisadministratie bij Salarisprofs.

Thom Peters over Salarisprofs


Salarisprofs is in mijn beleving een werkgever uit duizenden! Motiverend en ondersteunend als het moet. Vrijheid biedend als het kan en altijd bereid om mij te helpen om meer en bredere vakkennis te krijgen. Hiermee kan ik bij onze klanten zo goed mogelijk mijn werk doen. Ik heb veel leuke collega's, op kantoor en in het veld, en eigenlijk altijd ontzettend interessante klanten en opdrachten. Ik voel me bij Salarisprofs als de spreekwoordelijke vis in het water.

 

Referenties kandidaten en medewerkers

Vacatures
Vacatures
inRegio Eindhoven
inGelderland
inLandelijk

Cookie-instellingen