Salarisprofs

De vijf winnaars van onze 'kasteel Sterkenburg actie' zijn bekend!

In de laatste maand van het jaar stond Salarisprofs op 5 beurzen. Op iedere beurs maakten alle bezoekers kans op een overnachting in het 800 jaar oude kasteel Sterkenburg in Driebergen.

Als je iets weg geeft ...

Als je iets weggeeft dan doe je dat goed. Daarom hebben Esther van der Born (directeur Salarisprofs) en Maurits de Bruin (marketingmanager) zich eerst rond laten leiden in het kasteel. “Wat een prachtige kamers, maar die never-ending wenteltrap van de toren hoeft voor mij niet meer!” Aldus Esther.

Een warm welkom en een entourage alsof Ridder Van Wulven Sterkenburg er zelf nog rondwaard: de spookverhalen horen erbij. Overigens, net zoals het diner en ontbijt! Dus, wie niet al te zenuwachtig wordt van schommelende lampen, klapperende ramen en krakende traptreden in het holst van de nacht, werd uitgenodigd deel te nemen aan de actie.

En daar werd gehoor aan gegeven! Ogenschijnlijk onbevreesd deden meer dan 1000 salarisadministrateurs mee aan de actie. Vijf van hen slapen in het voorjaar van dit jaar in één van de originele kamers van het kasteel. Gefeliciteerd!

De winnaars zijn ...

Linda Relyveld - Menzies Aviation
Petra Alberts - Breed
Marielle van Santvoort – Lijn 5
Johan Brouwer - Equens
Lida Könst – Koninklijke Saan

Zij dineren in Doorn en slapen en ontbijten in Sterkenburg. “Na alle enthousiaste reacties weten we het zeker: dit doen we vaker!”

Cookie-instellingen