Salarisprofs

Referenties opdrachtgevers salarisadministratie

Voor onze klanten zijn we binnen Salarisadministratie dé partner voor bemiddeling van professionals in de salarisadministratie en payroll. We hebben veel klanten die jaar in jaar uit gebruik maken van onze diensten: Het beste bewijs van een goede dienstverlening zijn tevreden klanten!Bart Leusink - Manager bij ABAB Salaris- en Personeelsdiensten


Annemieke van Salarisprofs nam contact op, juist wanneer we iemand nodig hadden. Haar handelen was professioneel en adequaat. Ik hou van proactief en doorpakken. Daarom ben ik met Salarisprofs in zee gegaan. Alles in het traject verliep vlot en goed. Ik adviseer Salarisprofs dan ook aan anderen.

 

Daphne Douwes - Corporate Recruiter bij CBRE


Een vacature was voor ons lastig in te vullen en we hadden haast. Daarom schakelden we Salarisprofs in. Vanaf het eerste contact had ik direct het idee dat Salarisprofs echt begrijpt wat we zoeken. Onze samenwerking was kort, want de eerste kandidaat was voor ons dé match!.

De mensen bij Salarisprofs zijn echte specialisten. Ze weten goed te achterhalen wat voor ons belangrijk is en handelen hiernaar!

 

Jan Knipmeyer - Hoofd Salarisadministratie bij Zeelandia


Salarisprofs leerde ik kennen tijdens hun bemiddeling van mij bij Zeelandia. Mede door Salarisprofs is het enthousiasme dat we beiden hadden voor deze vacature overgegaan in een fantastische baan.

Als je dan ineens voor je eigen afdeling moet gaan werven, dan is er geen betere partij dan Salarisprofs om dit uit te voeren. Ook vanaf de kant van de werkgever ben ik alleen maar positief over de samenwerking die we hebben als Zeelandia met Salarisprofs. Ze hebben een groot inlevingsvermogen en vinden zo voor ons geschikte kandidaten. Ook hierin heeft Salarisprofs mij niet teleurgesteld. Een professionele organisatie die weet waar ze over praat met een groot en breed netwerk.

Bedankt Salarisprofs voor de samenwerking en teamprestatie die we geleverd hebben. Wat mij betreft op naar een langdurige samenwerking!

 

Bert Kok - Teamcoördinator Payroll bij gemeente Dronten


De kwaliteit van de salarisscan die Salarisprofs bij de gemeente Dronten heeft uitgevoerd is van een zeer goed niveau.
Salarisprofs werkt met deskundige en vakbekwame profesionals, die veel kennis van de materie hebben. Het rapport dat is opgeleverd, is zeer overzichtelijk en makkelijk leesbaar. Heldere kader met duidelijke aanbevelingen.

De senior salarisadministrateur, die de gemeente Dronten heeft ingehuurd, heeft een uitgebreide kennis van alle facetten van de salarisadministratie. Ze is daarnaast bedreven in het opzetten van werkprocessen, die ze voor de gemeente weer op orde heeft gebracht.

 

Vacatures

Cookie-instellingen