Salarisprofs

Opleidingen en trainingen Salarisadministratie

 

We bieden veel trainingen en opleidingen aan voor salarisadministrateurs die jou helpen je vak nu en in de toekomst professioneel uit te voeren. Daarnaast (maar eigenlijk vooral) bieden we ondersteuning in de vorm van detachering en werving & selectie. Alles om te ondersteunen op payroll gebied onder één dak: lekker praktisch!

Je bent meer dan welkom bij ons in Utrecht!


Onze trainingen en opleidingen salarisadministratie

Opleiding VPS

Met VPS (Vakopleiding Payroll Services) doe je kennis op die jou in staat stelt je werk als salarisadministrateur professioneel op te pakken. Met de opleiding VPS doe je gevorderde kennis op van o.a. fiscaal recht en sociaal verzekerings- en arbeidsrecht. VPS: een must voor iedere senior salarisadministrateur!

Opleiding CBC

De vraag naar salarisadministrateurs met een opleiding CBC op zak wordt groter. Steeds meer organisaties hebben namelijk behoefte aan deskundigheid op het gebied van compensation en benefits. De opleiding CBC is bedoeld voor salarisadministrateurs en HR medewerkers die zich bezig (gaan) houden met beloningsvraagstukken.

Grensoverschrijdende HR en Payroll

Je krijgt als HR- of Payroll professional steeds vaker te maken met grensoverschrijdende HR en Payroll. Logisch, want we werken steeds internationaler. Dit zorgt voor situaties waar je niet altijd direct een oplossing voor hebt.

VPS update

Je hebt je VPS diploma op zak, maar kennis en kunde mogen wel weer bijgespijkerd worden? Hiervoor is de VPS update bedoeld! We hebben deze cursus in 2016 ontwikkeld. En met succes, want er is een overweldigende belangstelling voor.

Effectief Communiceren

We communiceren de hele dag door, maar blijken in de praktijk hierin niet erg goed getraind. Effectief communiceren zorgt voor meer begrip, meer overtuiging en doegerichtheid.

Gevorderde Excel Workshop

Heeft Excel voor jou als salarisadministrateur nog geheimen? Leer in deze Exceltraining over draaitabellen, grafieken, macro's, voorwaardelijke opmaak en Excel laten samenwerken met crm- en salarissystemen.

PDL update

Heb je PDL gevolgd en merk je dat kennis en vaardigheden zijn weggezakt? Volg dan onze PDL update

  • Volg ieder jaar de PDL update om up to date te blijven
  • Ideale opfrisser vóór je VPS volgt
  • Herhaling, verdieping en achtergronden
  • Alle belangrijke actualiteiten worden meegenomen

Lees verder over PDL update


PDL - Praktijkdiploma Loonadministratie

Het Praktijkdiploma Loonadministratie, PDL, is dé opleiding als je gediplomeerd salarisadministrateur wilt zijn. Iedere organisatie die een functie voor salarisadministrateur vacant heeft, vraagt minimaal PDL. PDL bestaat uit drie modulen die in ongeveer 4 maanden af te ronden zijn. Binnen een half jaar kun jij dus in het bezit zijn van je Praktijkdiploma Loonadministratie.

Lees verder over PDL Praktijkdiploma Loonadministratie


Seminar Belastingplan

Ieder jaar wijzigt er weer veel op het gebied van premies en heffingen, arbeidsrecht, afdrachten etc. etc. Goed om het nieuwe jaar correct en effectief te beginnen. Volg daarom het seminar Belastingplan.

Belangrijke wijzigingen Arbeids- en SVrecht

Ieder jaar wijzigen er veel zaken in het arbeidsrecht én in het sociaal verzekeringsrecht. Wijzigingen waar we als salarisadministrateurs van op te hoogte moeten zijn. Deze masterclass helpt je hierbij!

Ken- en stuurgetallen

Er wordt binnen jouw organisatie verwacht dat je stuurgetallen begrijpt en ze in de praktijk weet toe te passen en te vertalen. De training ken- en stuurgetallen is speciaal voor medior en senior salarisadministrateurs, hr-medewerkers en leidinggevenden.

Masterclass Inkomstenbelasting

Wat zijn de gevolgen van een loonsverhoging of een bonus voor medewerker en bedrijf? Denk bijvoorbeeld aan de huur- of zorgtoeslag die kan komen te vervallen. Deze soms complexe materie wordt uitgebreid behandeld, zodat jij dé specialist bent.

Lees verder over Inkomstenbelasting

 


 

Workshop Loonbeslag

In één dag leren we je de basis van loonbeslag aan de hand van casussen en berekeningen.

Lees verder over Loonbeslag

 


 

Effectief Rapporteren Workshop

Als salarisadministrateur gaan er veel gegevens ‘over ons bureau’. Veel hiervan verwerken we in rapporten. Maar hoe doe je dit effectief en hoe maak je die rapportages écht het lezen waard? Hoe maak je ze aantrekkelijk en hoe breng je de kern ervan duidelijk naar voren?

  • Snel heldere rapportages
  • Rapportages met een boodschap en een kern
  • Maak het verschil met kleine handelingen

Meer info over effectief Rapporteren Workshop


PDL opleiding

Het Praktijkdiploma Loonadministratie, PDL, is dé cursus als je gediplomeerd salarisadministrateur wilt zijn. Iedere organisatie die een functie voor salarisadministrateur vacant heeft, vraagt minimaal dat je de cursus PDL hebt afgerond.

PDL Praktijkdiploma Loonadministratie

 

Training Zelfverzekerdheid en Kracht voor Salarisadministrateurs

Zelfverzekerdheid, wilskracht en ook assertiviteit zit vooral in een stukje durf en weten hoe je zaken kunt formuleren, verbaal en non-verbaal. Als Salarisadministrateur krijg je meer voor elkaar als je zelfverzekerd jouw mening weet te uiten. Tijdens deze interactieve training gaan we aan de slag met kennis over hoe je zelfverzekerd kan handelen op het werk en in je dagelijkse leven.

  • Zelfverzekerd je mening uiten
  • Betere payroll door wilskrachtig handelen
  • In één dag meer in controle

Lees meer over Training Zelfverzekerdheid en Kracht


Wet Arbeidsmarkt in Balans

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wijzigt wet- en regelgeving op het gebied van personeel en arbeid. Veel van deze wijzigingen hebben direct invloed op het werk van salarisadministrateurs. Het is daarom goed te weten wat de WAB behelst en hoe je de wijzigingen in jouw praktijk toepast.

Meer over cursus Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)


 

Trainingen, cursussen en opleidingen voor salarisadministrateurs

Salarisadministratie neemt een belangrijke plek in binnen iedere organisatie. Jij beheert namelijk de grootste kostenpost: het salaris! Wij vinden het belangrijk dat iedere salarisadministrateur deze verantwoordelijkheid kan dragen. En dat je jezelf blijft ontwikkelen. Ons vak staat namelijk niet stil. Daarom bieden we veel verschillende opleidingen salarisadministratie aan.

Onze salarisadministratie opleidingen helpen jou als medior- of senior salarisadministrateur verder in jouw vakgebied. Onze opleidingen verzorgen we in Houten. De groepen zijn klein, zodat er voldoende ruimte is voor input en feedback. We gaan voor kwaliteit en betrekken alleen de beste docenten bij onze trainingen. Het kennisniveau is hoog en de uitvoering professioneel. En bij alles blijft ons credo "Lekker praktisch!" Want dát is wat ons kenmerkt. Kwaliteit zonder poeha!

Meer weten over onze salarisadministratie opleidingen? Bel ons op 088 - 171 66 80

 

Vacatures
Cookie-instellingen