Salarisprofs

Opleidingen voor salarisadministrateurs

Voor opleidingen binnen salarisadministratie ben je bij Salarisprofs aan het juiste adres! Met ons specialisme helpen we iedere salarisadministrateur verder in zijn of haar kennis en kunde. Of je nu op zoek bent naar de opleiding VPS en CBC, de training grensoverschrijdende HR & Payroll of een Excel training voor gevorderden.

We werken al meer dan 10 jaar met plezier mee aan het verhogen van de kwaliteit van salarisadministratie in Nederland.

We verwelkomen je graag binnenkort bij één van onze opleidingen. Tot ziens bij ons in Houten!

opleidingen salarisadministratie

Salarisprofs helpt bedrijven de salarisprocessen te verbeteren. Daarbij is onder meer kwaliteit, kennis en kunde van salarisadministrateurs van groot belang. Daarom organiseren we opleidingen over alle onderwerpen die voor de salarisadministratie van belang zijn. Zo verzorgen we VPS, het seminar Belastingplan, de training Grensoverschrijdende HR & Payroll, de masterclass Loon & Premieheffing en meer.

in-company opleidingen salarisadministratie

Al onze opleidingen verzorgen we ook als in-company opleidingen. Zo kun je een opleiding op een tijd en locatie plannen wanneer het jou en je collega’s uitkomt. Een groot voordeel hierbij is dat we rekening kunnen houden met specifieke wensen. Zo kun je jouw medewerkers gedegen opleiden als daar behoefte aan is.

Nirpa-keurmerk

Onze opleidingen voldoen aan het NIRPA keurmerk, het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting. Het NIRPA ziet erop toe dat onze evenementen voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn vastgesteld. Tijdens deze bijeenkomsten verdienen salarisprofessionals Permanente Educatie (PE) punten. Het jaarlijks aantonen van voldoende vastgestelde punten is een voorwaarde voor salarisprofessionals om ingeschreven te blijven in het Register Payroll Professionals (RPP) of het Register Salarisadministrateur (RSa).

Speciaal voor jou: drie opleidingspakketten Salarisadministratie

 

 

Vacatures