Salarisprofs

Werving en Selectie

Bij werving en selectie binnen salarisadministratie trekken wij geschikte kandidaten aan. We selecteren ze op de ideale match met jouw vacature en organisatie. Binnen het werving en selectie traject letten we op de kennis, kunde en karakter van de kandidaat. We gaan voor de ideale match. Zo ontvang jij de salarisadministrateur waar je naar zoekt!

We ♥ Salarisadministratie

We houden van het salarisvak. Logisch, want het is het mooiste vak in de wereld. En dat mag iedereen weten!

We willen niet alleen dat de wereld onze passie kent, maar ook dat meer mensen onze liefde voor het vak delen. En dat iedereen het belang van salarisadministratie kent en onderkent. Wij willen dat iedere salarisadministrateur samen met ons van de daken schreeuwt I  SALARISADMINISTRATIE!

Een salarisadministrateur met passie voor zijn of haar vak werkt met meer gedrevenheid en precisie. En dat is nou net waar je als opdrachtgever of werkgever naar opzoek bent, toch?

Je vindt wat je zoekt en wat je aandacht geeft dat groeit. Onze campagne We Salarisadministratie helpt ons dan ook de meest toegewijde professionals uit de markt te halen. Speciaal voor de opdracht- en werkgever die óók roept: I  Salarisadministratie!

 

Werving en selectie salarisadministrateur

Salarisprofs kent het vak. We zijn sinds 2005 actief op het gebied van werving en selectie voor in de salarisadministratie. Of het nu gaat om salarisadministrateurs (medior en senior), teamleiders of adviseurs salarisadministratie. We kennen de mensen en hebben op het gebied van salarisadministratie ervaring in alle branches. Voor structurele versterking van je organisatie vinden wij snel geschikte kandidaten.

We helpen je graag verder!

 

Lonneke Jansen
l.jansen@salarisprofs.nl
06 - 55 49 54 39


 

 

Annechien Braams
a.braams@salarisprofs.nl
06 -11 29 01 86

 

 

 

 

 

vacature salarisadministratie - snel de ideale match!

Doordat we actief zijn binnen de salarisadministratie, weten we hoe de hazen lopen. We kennen de motivaties van salarisadministrateurs. Via onze Detachering hebben we er immers meer dan 25 in eigen dienst!. Daarnaast weten wie er beschikbaar is voor een volgende stap in zijn of haar carrière. Door onze betrokkenheid binnen het vakgebied, weten we snel de ideale match te maken.

de beste aanpak binnen salarisadministratie

Om optimaal de search voor je uit te kunnen zetten, willen we gevoel hebben bij jouw organisatie. Daarom komen we altijd eerst langs voor een gesprek. Hierna komen we snel met een advies met betrekking tot de uitvoerbaarheid van de vacature. Gaan we samen de opdracht aan dan zoeken we naar de beste functieomschrijving. Het is belangrijk dat de tekst een duidelijk beeld schept van de functie, de organisatie en dat de juiste kandidaten geprikkeld worden om te reageren.

Veel geschikte kandidaten zijn niet werkzoekend en hebben een prima baan. Nadat we een aantal kandidaten gevonden hebben, zullen we ze dus eerst moeten enthousiasmeren voor de functie en organisatie. Nadat we ze hebben gemotiveerd concreet met ons in gesprek te gaan, maken we een selectie. We screenen de geschikte kandidaten uitvoerig vóórdat we ze aan je voorstellen, onder andere door iedere kandidaat face-to-face te spreken.

Als je het wenst kunnen we ook een rol spelen bij de arbeidsvoorwaardengesprekken.

 

Vacatures
Vacatures
inZuid-Holland
inRegio Rotterdam
inHoofddorp
inLandelijk

Cookie-instellingen