Salarisprofs

Werken bij Salarisprofs

Werken bij of voor Salarisprofs betekent jezelf ontwikkelen, vooruit komen, nieuwe uitdagingen aangaan, beter worden in je vak.

Plezier hebben in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je successen behaalt. Plezier beleven aan je werk is daarom bij Salarisprofs een must!Met 40 collega's maken we het verschil

Salarisadministratie en zéker Salarisadministrateur schrijven wij met een hoofdletter. En dat is niet alleen omdat het mooi staat. Salarisadministrateurs beheren een levensader van de organisatie; het salaris. Wij ervaren dat 'de wereld' er klaar voor is dit te onderkennen. Salarisadministrateurs krijgen steeds meer de ruimte om hun rol als adviseur op te pakken en op beleidsniveau mee te beslissen.

Als Salarisprofs is het onze opdracht om iedere onderneming het belang en de belangrijkheid van Salarisadministrateurs in te laten zien. En om iedere Salarisadministrateur deze belangrijkheid in te laten zien en klaar te stomen voor de rol van Salarisadviseur.

We hebben allemaal het doel voor ogen van een perfect én efficiënt lopende payroll. Uiteindelijke is dat het doel dat we nastreven. Door jou als Salarisadministrateur optimaal te faciliteren (met tijdelijke collega's via detachering, vaste collega's via werving en selectie en met opleidingen) weten we dat we samen dit doel gaan halen!

Kijk hier voor de vacatures van Salarisprofs.

Thom Peters over Salarisprofs


Salarisprofs is in mijn beleving een werkgever uit duizenden! Motiverend en ondersteunend als het moet. Vrijheid biedend als het kan en altijd bereid om mij te helpen om meer en bredere vakkennis te krijgen. Hiermee kan ik bij onze klanten zo goed mogelijk mijn werk doen. Ik heb veel leuke collega's, op kantoor en in het veld, en eigenlijk altijd ontzettend interessante klanten en opdrachten. Ik voel me bij Salarisprofs als de spreekwoordelijke vis in het water.

 

Lees meer Referenties

 

 

Opleidingen

Opleiding VPS  - met €600,- korting bij volledige opleiding.
Als enige de versnelde route!

CBC - Compensation en Benefits Consultant - Officiële HBO diploma CBC!

VPS update - 98 PE punten
Verdieping op het gebied van loon- en premieheffing.

Grensoverschrijdende HR & Payroll - 180 PE punten
Goede handvatten om een gedegen HR & Payroll advies te kunnen geven.

Belastingplan 2018 - november 2017 -  In één middag klaar voor 2018

Gevorderde Excel Workshop -
Alle geheimen van Excel doorgrond! 
      - naar het opleidingen overzicht -
Vacatures

Ideale werving en selectie voor de salarisadministratie

 

Al 10 jaar lang dé partner binnen salarisadministratie

Met opleidingen helpen we salarisprocessen te verbeteren