Salarisprofs

Detachering salarisadministratie

Salarisadministratie is een levensader binnen iedere organisatie. Een foutloze, up-to-date payroll is essentieel om frustraties en boetes te voorkomen. Door de vele wijzigingen in wet-en regelgeving waar je binnen de salarisadministratie rekening mee moet houden, is het niet altijd even eenvoudig alles correct bij te houden.

Soms is het daarom goed een externe via bijvoorbeeld detachering mee te laten kijken met je salarisadministrateurs. Wij zetten hier onze Payroll Specialisten voor in.  Uiteraard is detachering ook in te zetten bij tijdelijke onderbezetting op de afdeling.

Al onze salarisadministrateurs hebben ervaring met meerdere salarispakketten, zijn goed opgeleid en ervaren. Ons idee is dat kennis hoog moet zijn, evenals de wil om aan te pakken. Deze combinatie is essentieel om succesvol te zijn binnen salarisadministratie. Daarom zijn onze salarisadministrateurs altijd direct inzetbaar. Lekker praktisch! want dát is ons motto: kwaliteit zonder poeha.


 

We ♥ Salarisadministratie

We houden van het salarisvak. Logisch, want het is het mooiste vak in de wereld. En dat mag iedereen weten!

We willen niet alleen dat de wereld onze passie kent, maar ook dat meer mensen onze liefde voor het vak delen. En dat iedereen het belang van salarisadministratie kent en onderkent. Wij willen dat iedere salarisadministrateur samen met ons van de daken schreeuwt I ♥ SALARISADMINISTRATIE!

Een salarisadministrateur met passie voor zijn of haar vak werkt met meer gedrevenheid en precisie. En dat is nou net waar je als opdrachtgever of werkgever naar opzoek bent, toch?

Je vindt wat je zoekt en wat je aandacht geeft dat groeit. Onze campagne We ♥ Salarisadministratie helpt ons dan ook de meest toegewijde professionals uit de markt te halen. Speciaal voor de opdracht- en werkgever die óók roept: I ♥ Salarisadministratie!


Detachering bij Salarisprofs

Met Detachering salarisadministratie helpen we je bij tijdelijk personeelstekort of een gemis aan kennis bij een project. Heb je een vakkundige medewerker nodig om bijvoorbeeld een tijdelijk project te leiden of om langdurige ziekte op te vangen? Onze collega’s zijn door hun specialisme en werkervaring direct inzetbaar.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze collega's:

 

 

Annemieke van Erkel
a.vanerkel@salarisprofs.nl
06-21 18 39 29

  

Joeri Denekamp
j.denekamp@salarisprofs.nl
06-55 47 13 86

 

 

Ellen Stellaard
e.stellaard@salarisprofs.nl
06-50 51 00 37

 

 

 

Tijdelijke salarisadministrateur

Je geeft ons aan welke personeelsbehoefte je hebt en wij zetten één van onze collega’s in die de perfecte match heeft. Zo heb je snel beschikking over een gekwalificeerde tijdelijke salarisadministrateur. 

Salarisprofs heeft senior adviseurs salarisadministratie in dienst. Ze hebben jarenlang ervaring en hun kennis is uiteraard up-to-date. Voor elke discipline binnen salarisadministratie hebben we consultants die je graag tijdelijk ondersteunen bij tijdelijke vervanging of verbeterprojecten.

Denk bij verbetertrajecten bijvoorbeeld aan:

 • Salarisscans
 • WGA
 • Werkkostenregeling
 • Pakketselectie
 • Procesoptimalisatie

Voordelen detachering Salarisadministratie

 • Altijd een specialist voor elke plek en elk vraagstuk.
 • Altijd met de passende opleiding en achtergrond.
 • Van medior en senior tot teamleider en management.
 • Voor optimalisatie van payrollprocessen en systemen.
 • Gespecialiseerde adviesdiensten zoals kwaliteitscontrole op de uitvoering van sociale en fiscale wetgeving met de Salarisscan of WGA Scan.
 • Al onze interim salarisadministrateurs hebben up-to-date kennis die ze graag delen.

 

Vacatures
Vacatures
inZuid-Holland
inRegio Rotterdam
inHoofddorp
inLandelijk

Cookie-instellingen