Salarisprofs

Consultancy Salarisadministratie

Met onze consultancy bieden we bedrijven in alle branches advies op het gebied van salarisadministratie. Op projectbasis met vooraf afgesproken eindresultaat leveren we je de oplossing waar je naar streeft. Zo komen onze payroll consultants bij veel organisaties om de salarisadministratie door te lichten. Op basis van constateringen en adviezen worden boetes voorkomen en te weinig ontvangen premies alsnog ontvangen.

Adviseur Salarisadministratie

Salarisprofs heeft senior adviseurs salarisadministratie in dienst. Ze hebben jarenlang ervaring en hun kennis is uiteraard up-to-date. Voor elke discipline binnen salarisadministratie hebben we consultants die je graag tijdelijk ondersteunen bij verbeterprojecten.

We adviseren veel op de volgende gebieden:

  • salarisscans
  • WGA
  • werkkostenregeling
  • pakketselectie
  • procesoptimalisatie

Voordeel van consultancy Salarisadministratie

Met de inzet van onze adviseurs salarisadministratie haal je veel kunde in huis. Zo wisten we bijvoorbeeld met onze salarisscan bij een bedrijf een besparing van € 600.000 te genereren. Met dezelfde salarisscan achterhalen we bij een gemeente dat er in de afgelopen jaren te weinig premie is afgedragen (á € 2milj.).

Heb je professionele ondersteuning nodig? Of heb je het vermoeden dat niet alles binnen je salarisadministratie op orde is? Neem dan contact met ons op.

 

Lees ook mee over onze payroll detachering

  
We houden van het salarisvak. Logisch, want het is het mooiste vak in de wereld. En dat mag iedereen weten!

We willen niet alleen dat de wereld onze passie kent, maar ook dat meer mensen onze liefde voor het vak delen. En dat iedereen het belang van salarisadministratie kent en onderkent. Wij willen dat iedere salarisadministrateur samen met ons van de daken schreeuwt I SALARISADMINISTRATIE!

Want dat je salarisadministrateur bent, is iets om trots op te zijn. Daarom zetten we het salarisvak en alle salarisadministrateurs op een voetstuk.

Hiervoor hebben we een webshop gevuld met gratis I fan artikelen en roepen we (te pas en te onpas) WE SALARISADMINISTRATIE!

♥ Fanshop

Vacatures

Ideale werving en selectie voor de salarisadministratie

 

Al 10 jaar lang dé partner binnen salarisadministratie

Met opleidingen helpen we salarisprocessen te verbeteren