Salarisprofs

Het Carrière gesprek

Je bent Salarisadministrateur en wilt jezelf blijven ontwikkelen? Vraag dan ons gratis Carrière gesprek aan. En ontdek waarmee jij de beste kans maakt op een goede carrière in het vakgebied van salarisadministratie!

Jouw next step als payroll professional
Wat leuk dat je interesse hebt in ons Carrière gesprek! We helpen je graag verder in je huidige of toekomstige functie als Teamleider, Senior Salarisadministrateur of International Payroll Specialist.

De wereld van salarisadministrateurs staat niet stil. Ontwikkeling, leren, groeien en kansen benutten zijn daarom onmisbaar om bij te blijven. En het straks als salarisadministrateur nog steeds naar je zin te hebben.

Het draait om jou

Daarom bieden wij je dit face-2-face gesprek aan. In dit gesprek draait het om jou! Jouw kansen, jouw ambities, talenten en doelen.

Het doel? Je bewust maken van je talenten. Hoe je deze in kunt zetten om je functie optimaal uit te voeren. En hoe je deze in kunt zetten bij jouw volgende loopbaan stap. Waar liggen jouw kansen om door te groeien naar Teamleider, Senior Salarisadministrateur of International Payroll Specialist. Dit zijn namelijk dé huidige en toekomstige functies in salarisland.

   
  

Inzicht om te komen tot ontwikkeling

In het Carrière gesprek komen een aantal onderwerpen terug. Door deze met je door te nemen komen we tot een goed inzicht in jouw situatie.

  • Wat zijn je ambities en persoonlijke doelen?
  • Wat zijn je talenten en competenties?
  • Waar word je enthousiast van?
  • Hoe ziet je huidige rol eruit en wat zijn je wensen?


Aan de hand van het inzicht dat we krijgen tijdens het gesprek, geven we je direct feedback, tips en input voor de ontwikkeling van jouw carrière. Dit gratis Carrière gesprek doet het volgende voor je:

  • Verscherpt je kijk op jouw eigen kansen en mogelijkheden
  • Helpt je richting te geven aan je carrière
  • Brengt persoonlijke doelen in kaart
  • Laat zien waar je nog wat te leren / ontwikkelen hebt
  • En wellicht kunnen we je direct begeleiden naar een nieuwe baan ...

 

Evelien en Annemarie

Je hebt het gesprek met één van onze ervaren consultants. Ze hebben beiden ervaring in de wereld van de salarisadministratie en begeleiden veel salarisadministrateurs naar de volgende stap in hun carrière. Wil jij je oriënteren op jouw mogelijkheden om door te groeien? Dan zijn Evelien en Annemarie zéker de specialisten die jou hierin kunnen ondersteunen.  

Na je inschrijving  voor dit gesprek neemt Evelien of Annemarie contact met je op. Ze plannen samen met jou een datum waarop jullie elkaar treffen.

 

 

Alvast een heel succesvol gesprek gewenst en veel ontwikkelplezier!


Ja, Ik meld me aan voor het Carriere Gesprek

 

 

Vacatures

Ideale werving en selectie voor de salarisadministratie

 

Al 10 jaar lang dé partner binnen salarisadministratie

Met opleidingen helpen we salarisprocessen te verbeteren