Salarisprofs

Even voorstellen, onze collega Lonneke

Lonneke Jansen 25-3-2020 13:19
Categorie├źn: Salarisadministratie
Ik ben Lonneke (45) en woon met mijn vriend en zoon van 10 jaar in Nijmegen. Sinds mei 2017 werk ik als consultant Werving en Selectie bij Salarisprofs. Sinds oktober 2019 als senior consultant W&S, wat inhoudt dat ik eindverantwoordelijk ben voor het team W&S. Van 2009 tot 2010 was ik ook werkzaam bij Salarisprofs als accountmanager, na een uitstapje van 7 jaar ben ik weer teruggekomen.

Ik ontmoette Esther van der Born (directeur Salarisprofs) op een seminar en toen is het contact ontstaan. Ik had meteen een goed gevoel bij de organisatie en de collega's. Bij Salarisprofs kan ik zaken naar eigen inzicht en zelfstandig oppakken, er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheden in het vak te ontdekken.

In mijn functie heb ik veel contact met kandidaten en klanten. Dit is afwisselend en je leert veel mensen en bedrijven kennen. Je hoort vaak mooie verhalen over iemands loopbaan en keuzes. Interessant om te zien hoe elke bedrijf in elkaar steekt. Daarnaast is er een goede samenwerking met de collega's. Hierdoor zijn we ook succesvol. We hebben allemaal een gezonde sales drive maar we gaan niet puur en alleen voor individuele successen.

Verder heb ik bij Salarisprofs een goede balans in werk en priv├ę. Dit is voor mij erg belangrijk.

Je leert erg veel door de vrijheid die je krijgt om zaken naar eigen inzicht op te pakken en zelfstandig te kunnen werken. De mogelijkheid om meer verantwoordelijkheid te krijgen en mee te praten over de strategie van de organisatie maakt het uitdagend en daardoor is groei mogelijk.

Mijn doel is een (verdere) groei te realiseren bij werving & selectie en een nieuwe leuke gezellige collega te vinden voor het team!

Reageer

Cookie-instellingen