Salarisprofs

Detacheren bij Salarisprofs, hoe gaat dat in z’n werk?

Joeri Denekamp 8-4-2020 15:00
Categorieën: Ontdek de wereld

Je doet enorm veel ervaring op; zo leer je diverse organisaties en hun werkwijze kennen en je maakt veel systemen eigen. Door het zien van deze vele ‘keukentjes’ kom je er snel achter wat bij je past en waar jouw kracht ligt.

Jouw ontwikkeling staat centraal bij Salarisprofs en dat gaat in een hoog tempo. Je krijgt verschillende verhalen en werkwijzen mee van tal van professionals binnen het vak die werkzaam zijn bij de meest uiteenlopende organisaties. Je leert om te gaan met diverse culturen, reageert flexibel op veranderde situaties en staat open voor nieuwe uitdagingen, iedere keer weer.

Salarisprofs is gespecialiseerd in het detacheren van salarisadministrateurs en kunnen jou daarom optimaal ondersteunen in je ontwikkeling en ambities. Met de ervaren Payroll Professionals binnen Salarisprofs is er altijd een sparringpartner en iemand die jouw vragen kan beantwoorden.

Geen opdracht = geen geld? Zo werkt het bij ons niet! Je komt ‘gewoon’ in dienst bij ons en hebt recht op inkomsten ook al zit je tijdelijk niet gedetacheerd bij een opdrachtgever (gelukkig gebeurt dit bijna nooit!). Uiteraard is het ook mogelijk, zoals bij iedere werkgever in goed overleg, om tijdens je opdracht op vakantie te gaan.
Heb je nog andere vragen over detacheren bij Salarisprofs? Stel je vraag hieronder en wij geven je snel meer duidelijkheid.

Reageer

Cookie-instellingen