Salarisprofs

Payroll Specialist

De specialist op het gebied van payroll weet alles over salarisadministratie. En weet vooral hoe deze payroll te beheren is.

Vacature Payroll  |  Interim Payroll Specialist   |  Recruitment Payroll Specialist 


Payroll Specialist is een professional

De payroll specialist is een echte professional. Hij (of zij uiteraard!) is op de hoogte van alle wijzigingen op het gebied van sociale verzekeringen en arbeidsrecht. Veranderende premies of wijzigingen in salarishuizen hebben immers invloed op de payroll. De specialist weet ook de WKR juist en volledig toe te passen en kent de wijzigingen in het ontslagrecht.

Kortom: de payroll specialist is pas blij met zichzelf als hij alle vragen die direct óf indirect met zíjn payroll te maken hebben, kan beantwoorden.

Payroll specialist is een adviseur

De payroll specialist voelt zich thuis bij het begrip adviseur. Al is hij alles behalve een consultant op afstand. Hij is een specialist zoals een cardioloog en neurochirurg specialisten zijn. Payroll is immers een levensader van iedere organisatie.

Payroll is een levensader

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal. De tegenprestatie zijn de compensations en benefits. Een juiste uitvoer van de payroll zorgt voor meer tevredenheid. Daarbij voorkomt het problemen met de fiscus en vermijd je risico’s. Een correct en soepel lopende payroll is onmisbaar voor een organisatie, ondanks dat je dit niet merkt. Pas wanneer de payroll niet correct beheert wordt ontstaan er problemen; zoals een levensader in ons lichaam.

Hoe gezonder onze aderen, hoe gezonder en vitaler wijzelf zijn.

Een payroll specialist kan een ‘dicht geslipte ader’ dotteren, maakt omleidingen waar nodig en herstelt in een oogwenk. Maar de bestepayroll specialist voorkomt de problemen. Het vakgebied van payroll is complex, veel omvattend en wijzigt continu. De perfecte

Payroll Specialist blijft leren

Een payroll specialist blijft dan ook bijleren.

  • Workshops over actuele onderwerpen als het belastingplan, loon- en premieheffingen, wijzigingen in het sociaal verzekeringsrecht etc.
  • Update sessies zoals PDL-update of VPS-update
  • Verdieping van kennis met opleidingen als VPS en CBC
  • Verbreding van vaardigheden en kennis met bijvoorbeeld effectief communiceren, ken- en stuurgetallen of praktisch leidinggeven.

Payroll Specialist is een roeping

Voor een buitenstaander lijkt het haast onmogelijk payroll specialist te zijn. Maar het is meer dan het uitvoeren van een vak. Het is haast een roeping om complexe zaken te doorgronden, alle details te kennen en alles tot het kleinste niveau te perfectioneren.

Herken jij je in dit verhaal? Neem dan contact met ons op. We leren namelijk graag alle payroll specialisten in Nederland kennen.

088 - 090 90 10 of bekijk onze Vacatures Payroll Specialist

 

Vacatures
Vacatures
inRegio Eindhoven
inGelderland
inLandelijk

Cookie-instellingen